Τρίτη 3 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και η αντιλαϊκή όψη της

«Δημοσιονομική πειθαρχία» σημαίνει επίσης, να μην δίνονται οι αναγκαίοι πόροι για τον καθαρισμό των φρεατίων με αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει, όλη η Ελλάδα, να μετατρέπεται σε λίμνη. «Δημοσιονομική πειθαρχία» σημαίνει επίσης, ότι τα δημόσια νοσοκομεία και τα σχολεία της χώρας, λειτουργούν με τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο προσωπικό και σε αναγκαία υλικά. «Δημοσιονομική πειθαρχία» σημαίνει μη χρηματοδότηση των πολιτικών που αφορούν τη δασική προστασία της χώρας.

Και να που την τραγική αυτή στιγμή, που όλη η χώρα φλέγεται, τη στιγμή που τα όμορφα δάση της Πάρνηθας, του Πηλίου, της Αγιάς, έχουν παραδοθεί στις φλόγες, τη στιγμή που γίνονται οι πρώτες θλιβερές εκτιμήσεις για την ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, η «δημοσιονομική πειθαρχία» προβάλλει το πιο φρικαλέο της πρόσωπο.

Η Πυροσβεστική υπολειτουργεί με 4.000 κενές θέσεις προσωπικού, το σύστημα δασοπυρόσβεσης τέθηκε εκτός λειτουργίας, οι λίγοι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν, αλλά... δε λειτουργούσε το πιστόλι του πυροσβεστικού σωλήνα!

Στο όνομα της «δημοσιονομικής πειθαρχίας» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν διαλύσει τις δημόσιες υποδομές. Εγκληματούν και ασελγούν αδιάντροπα σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας, χωρίς ίχνος ενοχής και ντροπής. Αυτοί απλά, μέσω του Γ. Αλογοσκούφη, την ώρα που η ελληνική επικράτεια φλεγόταν από άκρη σε άκρη, πανηγύριζαν, επειδή από το νέο ξεπούλημα του ΟΤΕ εισέπραξαν 1,2 δισ. ευρώ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ