Πέμπτη 5 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η υγεία του Αρχιεπισκόπου

Εγιναν χτες το απόγευμα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του «Αρεταίειου» Νοσοκομείου, οι προγραμματισμένες επισκέψεις στον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο των καθηγητών Christoph Broelsch, καθηγητή - διευθυντή του Ειδικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Essen της Γερμανίας και Markus Bchler, καθηγητή χειρουργικής του Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης.

Ακολούθησε συνεργασία των Ελλήνων θεραπόντων γιατρών του Αρχιεπισκόπου με τους Γερμανούς ειδικούς, οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν πλήρως και εξέτασαν τον ασθενή εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση της κατάστασης του ασθενή. Οι Ελληνες και Γερμανοί γιατροί «συζήτησαν και συναποφάσισαν για τα επόμενα στάδια που αφορούν την παραπέρα πορεία του ασθενή και κύρια το ηπατικό πρόβλημα, το οποίο δυνητικά θεωρείται αντιμετωπίσιμο». «Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων σταδίων θα εξαρτηθεί από το ρυθμό ανάκαμψης του ασθενούς από την παρούσα φάση. Σε κάθε περίπτωση θα απαιτηθεί παράταση της νοσηλείας του», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος θα παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο για τουλάχιστον τρεις βδομάδες ακόμα με ένα μήνα, ενώ οι θεράποντες γιατροί μελετούν την αντιμετώπιση του όγκου στο ήπαρ με χημειοεμβολισμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ