Πέμπτη 5 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επιστράτευση συκοφαντιών

Κατά την προσφιλή τακτική της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ η γραμματέας της οργάνωσής του στη Λάρισα κατέφυγε στον αγοραίο αντικομμουνισμό και σε συκοφαντίες σε βάρος της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη, προφανώς αδυνατώντας να αντιπαρατεθεί πολιτικά σε ζητήματα που η Λ. Κανέλλη ανέδειξε σε συνέντευξή της στην τοπική εφημερίδα «Ελευθερία». Αμεση και πολιτική ήταν η απάντηση της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, η οποία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αντιλαϊκή και ταυτόσημη στα βασικά ζητήματα μ' αυτή της ΝΔ. Οι αποδείξεις:

- Το ΠΑΣΟΚ από κοινού με τη ΝΔ στη ΓΣΕΕ συνυπέγραψε την κατάπτυστη σύμβαση των 0,77 ευρώ αύξηση στο κατώτερο μεροκάματο. Οχι το ΚΚΕ.

- Το ΠΑΣΟΚ διαπραγματεύτηκε και η ΝΔ υπέγραψε τη νέα καταστροφική για τους μικρούς αγρότες ΚΑΠ. Οχι το ΚΚΕ.

- Το ΠΑΣΟΚ από κοινού με τη ΝΔ στηρίζουν την αναθεώρηση του άρθρου 16. Οχι το ΚΚΕ.

- Το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΝΔ ψήφισαν κατά καιρούς τους δασοκτόνους νόμους...

Μπορεί να τους ενοχλεί η αποκάλυψη, αφού τους χαλάει το δήθεν φιλολαϊκό προφίλ που φιλοτεχνούν. Αλλά ας το χωνέψουν μια και καλή: Το ΚΚΕ δεν το βάζουν στο τσεπάκι. Ούτε στο πράσινο ούτε στο γαλάζιο. Θα στέκεται εμπόδιο στα αντιλαϊκά τους σχέδια, διαρκώς απέναντί τους. Γιατί είναι το μόνο που παλεύει για μια εντελώς διαφορετική πολιτική προς όφελος του λαού, τον οποίο γονάτισαν με τις πολιτικές τους εναλλάξ επί χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ