Σάββατο 18 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Μετά τις εκλογές οι κεντρικές εκδηλώσεις

Ανακοίνωση του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ

Μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών που προκηρύχτηκαν για τις 16 Σεπτέμβρη, το Γραφείο του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ αποφάσισε να αναβάλει τις κεντρικές εκδηλώσεις του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» που είχαν προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτέμβρη στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Το ταξίδι του 33ου Φεστιβάλ της Οργάνωσής μας - που φέτος ξεπέρασε τις 200 εκδηλώσεις, με μαθητικά φεστιβάλ σε δεκάδες πόλεις της χώρας, με προφεστιβαλικές σε σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ, σε εργασιακούς χώρους, σε συνοικίες και χωριά, με το μαζικό 16ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο στο Λαύριο και τη Μακρόνησο - θα κορυφωθεί με κεντρικές εκδηλώσεις μετά την πραγματοποίηση των εκλογών.

Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές

Συνεχίζεται το κόκκινο ταξίδι του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με ποικιλόμορφες εκδηλώσεις. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής προφεστιβαλικές εκδηλώσεις:

  • Στον Αϊ - Μαθιά, στην Κέρκυρα, θα γίνει προφεστιβαλική εκδήλωση σήμερα, στις 9 το βράδυ, με θέμα «Οι αγωνιστικές παραδόσεις της περιοχής, η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.
  • Στην Κέρκυρα, στις Νύμφες, θα γίνει σήμερα, στις 9 το βράδυ, εκδήλωση με θέμα την Παιδεία.
  • Εκδήλωση θα γίνει αύριο Κυριακή, στο Καραβόσταμο Ικαρίας, στις 9 το βράδυ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικό και μεγάλη λαϊκή συναυλία με την Αθηναϊκή Κομπανία.
  • Στις 25 του Αυγούστου, στη Βόνιτσα, με θέμα την Παιδεία και ομιλητή τον Πάνο Πατούλα, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Αιτωλοακαρνανίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ