Σάββατο 18 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΝΕΑ ΔΕΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ: «Θα γίνουν πράγματι οι εκλογές στην ώρα τους (...) Πριν κατατεθούν στη Βουλή τα βασικά στοιχεία του προϋπολογισμού του 2008, που θα προκαλέσουν πονοκέφαλο στους πολίτες και θα τους υποψιάσουν ότι έρχονται δύσκολες μέρες και βαρύς χειμώνας για τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, για τους μισθωτούς και συνταξιούχους (...) Κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και για το ασφαλιστικό η ΝΔ και ζητάει από τους εκλογείς να κλείσουν τα μάτια και να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Πώς να τα κλείσουν όμως όταν μπροστά τους έχουν καμένη γη, όχι μόνο από τις πυρκαγιές;» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ»: «Αποτελεί δείγμα ώριμης και υπεύθυνης στάσης εκ μέρους της κυβέρνησης να διεξαχθούν άμεσα οι εκλογές. Γιατί χρειάζεται ανανέωση της λαϊκής εντολής για να προχωρήσουν οι νέες μεγάλες μεταρρυθμίσεις που με τόση μανία μάχονται το ΠΑΣΟΚ και οι διάφοροι λαϊκιστές φίλοι του, που συνεχώς συκοφαντούν και δαιμονοποιούν όλες τις μεγάλες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της Νέας Δημοκρατίας» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ: «Και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία οφείλουν να δώσουν μάχη για το πρόγραμμά τους, να εξηγήσουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουν, με ποια μέσα και για ποιους. Δεν είναι δυνατόν να μη μιλήσουμε θέμα με θέμα, πρόβλημα με πρόβλημα και λύση με λύση για τα τέσσερα χρόνια που μας περιμένουν μέσα σε έναν κόσμο και μιαν Ευρώπη σε κατάσταση κρίσης» (ο Ρ. Σωμερίτης στο ΒΗΜΑ).

ΑΣΧΕΤΟ: «Και εκεί που θεωρούσαμε παραλογισμό την προκήρυξη για τις 16 Σεπτέμβρη μας ήλθε τελικά κατακέφαλα η επιβεβαίωση της πληροφορίας μας» (ο Δ. Ρίζος στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ