Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Παρουσιάσεις ψηφοδελτίων του ΚΚΕ

-- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει συνέντευξη Τύπου σήμερα, Πέμπτη 23 Αυγούστου, στις 11 π.μ., στα γραφεία της, όπου θα παρουσιαστούν το πλαίσιο των θέσεων του Κόμματος για τις εκλογές και οι υποψήφιοι βουλευτές για το Νομό Αχαΐας.

-- Η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών του 2007 σήμερα, Πέμπτη 23 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

-- Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν, σήμερα, Πέμπτη 23 Αυγούστου, οι Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κόμματος στο Νομό. Η συνέντευξη Τύπου θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι σε αίθουσα στο Δημαρχείο Ηρακλείου.

- Η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ καλεί σε συνέντευξη Τύπου σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας στη Σπάρτη, όπου θα παρουσιαστούν το πλαίσιο των θέσεων του ΚΚΕ για τις εκλογές και οι υποψήφιοι βουλευτές για το νομό Λακωνίας.

-- Η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου σήμερα, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Λευκάδα.

-- Η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Πέμπτη, στις 11.30 π.μ., στο Εκλογικό Κέντρο του Κόμματος, τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό.

-- Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Χαλκιδικής και το πολιτικό πλαίσιο των θέσεων του Κόμματος θα παρουσιάσει η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ, την Κυριακή 26 Αυγούστου, στις 11 π.μ., σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο κέντρο «Αγιονέρι» στον Πολύγυρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ