Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Δεν παζαρεύουμε αρχές και αξίες

Σε εργάτες του Δήμου Πετρούπολης μίλησε χτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθηνών

Με τους εργαζόμενους του Δήμου Πετρούπολης
Με τους εργαζόμενους του Δήμου Πετρούπολης
Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι το καινούργιο που μπορεί να προκύψει από αυτές τις εκλογές, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθηνών, Γ. Μαυρίκος, κατά τη διάρκεια περιοδείας και συζήτησης με τους εργαζόμενους του Δήμου Πετρούπολης. Γιατί, η ψήφος στο ΚΚΕ, εξήγησε, το δυνάμωμά του, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρχει πιο αποτελεσματική αντίσταση σε αυτή την πολιτική που εφαρμόζουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα που οι άλλοι, τόνισε πιο κάτω, υπόσχονται ενόψει εκλογών λαγούς με πετραχήλια, εμείς αυτό που μπορούμε να δεσμευτούμε απέναντί σας είναι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια αποφασιστικότητα, με την ίδια αγωνιστικότητα ενάντια και στους δύο, ενάντια στο κεφάλαιο. Θα παλέψουμε για να δυσκολέψουμε την εφαρμογή αυτών των πολιτικών. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιοσδήποτε αγωνιά και προβληματίζεται για τη σημερινή κατάσταση έχει τη δυνατότητα να στηρίξει το ΚΚΕ. Μπορεί κάποιος να μη συμφωνεί με το πρόγραμμά του, στο ένα ή στο άλλο ζήτημα. Εδώ όμως κρίνεται αν θα υπάρχει μια ισχυρή δύναμη το βράδυ των εκλογών και μετά, για να είναι το αποκούμπι και η ελπίδα για τον απλό κόσμο.

Ο Γ. Μαυρίκος επισήμανε ότι οι εργάτες και οι υπάλληλοι δε χρειάζεται να περιμένουν την προεκλογική περίοδο για να καταλήξουν τι θα ψηφίσουν. Οποιος πατά με τα πόδια στη γη και το κεφάλι απάνω, ξέρει πολύ καλά ποια είναι η πολιτική και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Και με βάση αυτό το κριτήριο να οδηγηθεί στην κάλπη.

Αναφερόμενος στον ΛΑ.Ο.Σ., τόνισε ότι οι θέσεις του δε διαφέρουν από τις επιλογές της ΕΕ. Κρύβει ότι είναι ένα αντιδραστικό κόμμα. Το ίδιο εξάλλου υποστηρίζει ότι μπορεί να πάει με οποιονδήποτε. Ούτε είναι επιλογή για τον εργάτη και τον υπάλληλο να στηρίξει τον ΣΥΝ που παζαρεύει την ψήφο σας με τη σοσιαλδημοκρατία για να εξασφαλίσει ένα μερίδιο στη διαχείριση και τη νομή της εξουσίας. Και σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε, πιστεύουμε ότι για τον οποιονδήποτε υπάρχουν ορισμένες αρχές και αξίες που δεν παζαρεύονται. Η συνέπεια, η φερεγγυότητα, η σοβαρότητα και όχι η δίψα για τη νομή της εξουσίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να μην εγκλωβιστεί ξανά η λαϊκή ψήφος (2012-04-26 00:00:00.0)
Να αντιστοιχηθούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα στις σύγχρονες ανάγκες (2010-01-21 00:00:00.0)
Στις μυλόπετρες ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (2009-03-17 00:00:00.0)
Κριτήριο ψήφου η αντεργατική επίθεση (2006-07-11 00:00:00.0)
Με στόχο την αλλαγή των συσχετισμών (2006-04-02 00:00:00.0)
Πλατιά συσπείρωση στο πλαίσιο που προτείνει το ΚΚΕ (2006-02-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ