Σάββατο 25 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Εκφράστε την αγανάκτησή σας με την ψήφο σας

Στη λαϊκή αγορά των Καμινίων περιόδευσαν η Ελπίδα Παντελάκη και ο Κώστας Τζατζάνης, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Α' Πειραιά

«Την αγανάκτησή σας να την εκφράσετε με την ψήφο σας. Το βράδυ των εκλογών, με την ψήφο σας, να μη δώσετε σε κανέναν αυτοδυναμία. Στηρίξτε το ΚΚΕ που ήταν και θα είναι πάντα κοντά στα προβλήματά σας και στους αγώνες σας». Με αυτά τα λόγια, η Ελπίδα Παντελάκη βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ και υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές και ο Κώστας Τζατζάνης Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής, κάλεσαν τους μικροπωλητές και όλους όσοι ψώνιζαν στη λαϊκή αγορά των Καμινίων να σκεφτούν ποιοι ευθύνονται για την ακρίβεια, για την ανεργία των παιδιών τους, για την αβεβαιότητα του αύριο, να βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα και να καταδικάσουν και τα κόμματα του δικομματισμού, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που έμπρακτα στηρίζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Παράλληλα, κάλεσαν τον κόσμο να παραβρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, στις 9μ.μ. στα Καμίνια με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Στη συνομιλία με τον κόσμο οι μικροπωλητές εξέφραζαν την αγανάκτησή τους για τη φτώχεια που έχει ο κόσμος με αποτέλεσμα να μην ψωνίζει και επομένως να περιορίζεται και το δικό τους μεροκάματο, ενώ οι καταναλωτές επαναλάμβαναν την απογοήτευσή τους για τις υποσχέσεις που εδώ και χρόνια παίρνουν από τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά που μέχρι σήμερα βλέπουν τη ζωή τους να πηγαίνει μόνο προς το χειρότερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ