Σάββατο 25 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΚΡΗΤΗ
Αγωνιστικά ψηφοδέλτια σε Ηράκλειο - Χανιά

Με ψηφοδέλτια μάχης και αγώνα για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, των απασχολούμενων, της φτωχής αγροτιάς, των μισθωτών επιστημόνων, της νεολαίας και των γυναικών, παρουσιάστηκαν προχτές το μεσημέρι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε Ηράκλειο και Χανιά.

Με στόχο την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή από το νησί, οι κομμουνιστές της Κρήτης μαζί με τους φίλους και τους οπαδούς τους ρίχνονται στη μάχη για την παραπέρα ενίσχυση του ΚΚΕ και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο Ηράκλειο έκανε ο Δημήτρης Βρύσαλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, και έχει ως εξής:

- ΑΥΓΟΥΛΑ Δέσποινα του Στυλιανού, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στη Χημική Βιομηχανία Ν. Ηρακλείου.

- ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ Γεώργιος του Εμμανουήλ, έμπορος.

- ΓΩΝΙΑΝΑΚΗΣ Ιωάννης του Νικολάου, οικοδόμος, εκλεγμένος στη διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, στην Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ.

- ΚΑΡΚΑΒΑΤΣΟΣ Μανώλης, βενζινοπώλης.

- ΚΟΚΟΣΑΛΗ Μαρία του Ζαχαρία, απόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας -Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

- ΟΡΦΑΝΟΣ Στέλιος του Αντωνίου, πολιτικός μηχανικός.

- ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γιάννης, αγρότης.

- ΣΚΕΠΑΝΗΣ Γιώργος του Μιχαήλ, ηλεκτρονικός - ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Σωματείου Ηλεκτρονικών.

- ΣΚΥΒΑΛΑΚΗ Ρένα του Κωνσταντίνου, καθηγήτρια - φυσικός, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας Συμβουλίου Κρήτης της ΚΝΕ.

- ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ Μανώλης του Δανιήλ, απόφοιτος της σχολής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ηρακλείου.

- ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ Μιχάλης, οικοδόμος, μέλος του Συλλόγου Οικογένειας «Αριάδνη» του ΚΕΘΕΑ.

Αντίστοιχα, την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα Χανιά έκανε ο Μανώλης Νταγκουνάκης, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ. Οι υποψήφιοι είναι:

- ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ Νίκος, επαγγελματίας, πρόεδρος ΔΣ του αθλητικού συλλόγου «Δόξα Παχιανών».

- ΚΑΤΣΑΡΟΣ Ιωάννης, αγρότης, μέλος του ΔΣ του αγροτικού συνεταιρισμού και του αγροτικού συλλόγου Καλυβών, μέλος της γραμματείας της Παναγροτικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) Χανίων, μέλος Επιτροπής Περιοχής Κρήτης ΚΚΕ.

- ΛΕΔΑΚΗ Κατερίνα, ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Χανίων, μέλος της ΝΕ του ΚΚΕ.

- ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Αλέξανδρος, πολιτικός επιστήμονας (πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης), μέλος του Γραφείου της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.

- ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ Γιώργος, τεχνολόγος γεωπόνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.

- ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Νίκος, έμπορος, πτυχιούχος ασυρματιστής Εμπορικού Ναυτικού, δημοτικός σύμβουλος Χανίων, μέλος ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, πρόεδρος αθλητικού συλλόγου «Ιδομενέας» Γαλατά, μέλος της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ