Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ «ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΕ»
Καλούν σε υπερψήφιση

Σε υπερψήφιση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων του ΚΚΕ όπου συμμετέχουν δοκιμασμένοι αγωνιστές του ταξικού κινήματος, κομμουνιστές και άλλοι ριζοσπάστες αγωνιστές, καλούν με ανακοίνωσή τους 14 εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΕ που έχουν προχωρήσει στη συγκρότηση πλατιάς επιτροπής στήριξης του ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι σημειώνουν ανάμεσα σε άλλα: «Μέσα από την εμπειρία μας μάθαμε να απορρίπτουμε τη συναίνεση και το συμβιβασμό, να χτίζουμε την ενότητά μας, να παίρνουμε μέρος στους μικρούς και μεγάλους αγώνες της Τάξης μας. Στο ταξικό μας συνδικάτο τον "Προμηθέα" και το ΠΑΜΕ βρήκαμε τους συναγωνιστές μας, με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές. Είδαμε στην πράξη ποιο κόμμα υπερασπίζεται τα συμφέροντά μας. Ποιο κόμμα έχει θέσεις σύμφωνες με τις σύγχρονες ανάγκες μας, των οικογενειών μας. Ποιο κόμμα προβάλλει μια άλλη πρόταση εξουσίας όπου όλος ο πλούτος, που με ιδρώτα παράγουμε εμείς οι εργαζόμενοι, δε θα πηγαίνει στην τσέπη ορισμένων αετονύχηδων, αλλά θα αξιοποιείται για τη σταθερή και διαρκή βελτίωση της ζωής μας, των οικογενειών μας, του λαού και του τόπου».

Και καταλήγουν: «Να κάνουμε ένα σταθερό βήμα μπροστά, καταδικάζοντας τα κόμματα της πλουτοκρατίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και τα δεκανίκια τους, ΣΥΝ και ΛΑ.Ο.Σ., για να αποκρούσουμε τα χειρότερα που έρχονται, για να ανοίξουμε ένα παράθυρο στην ελπίδα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής προς την τελική νίκη του λαού».

Το κάλεσμα υπογράφουν:

- ΤΖΙΟΓΚΑΣ Κυριάκος,

- ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ανθή,

- ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Παναγιώτης,

- ΑΝΥΦΑΝΤΗ Μαρία,

- ΜΥΛΩΝΑΣ Γιώργος,

- ΧΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ριχάρδος,

- ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ Κωνσταντίνος,

- ΒΛΑΜΗΣ Σωτήριος,

- ΠΡΟΒΑΤΑΣ Μάνος,

- ΕΛΛΗΝΑΣ Δημήτρης,

- ΠΟΛΑΤΟΣ Δημήτρης,

- ΚΑΠΠΟΣ Νίκος,

- ΦΟΥΝΤΕΑΣ Στέφανος,

- ΓΕΡΟΛΙΜΑΤΟΣ Κώστας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ