Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
«Με άδεια χέρια» στα καμένα

Περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας πραγματοποιεί σήμερα ο Κ. Καραμανλής σε μια προσπάθεια να δείξει ότι «δεν ξέχασε» τους πληγέντες και πως η κυβέρνηση τηρεί τις υποσχέσεις της.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει τις «προσωπικές δεσμεύσεις» για την ανακούφιση των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση της περιοχής, δίχως όμως να ανακοινώσει πιο συγκεκριμένα μέτρα και κυρίως το ύψος των κονδυλίων που θα διατεθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό. Στις 9 το πρωί θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στα γραφεία της Νομαρχίας στον Πύργο, στις 11 θα πάει στη Ζαχάρω και στις 12 στην Αρχαία Ολυμπία. Την επίσκεψη του πρωθυπουργού προετοίμασαν οι υπουργοί Αμυνας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού. Σε δηλώσεις του ο Β. Μεϊμαράκης επισήμανε με νόημα πως «τα ΜΜΕ, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ξεχάσει τους πυρόπληκτους, ενώ η κυβέρνηση είναι εδώ γιατί πιστεύει πως όλα όσα έχουν ειπωθεί αποτελούν δεσμεύσεις, η εφαρμογή των οποίων αναδεικνύει την αξιοπιστία όχι μόνο τη δική μας, αλλά συνολικά του πολιτικού συστήματος».

Από την πλευρά του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλ. Κοντός ανέφερε ότι το σχέδιο ανασυγκρότησης των πυρόπληκτων περιοχών θα είναι έτοιμο σε ένα μήνα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ