Σάββατο 19 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ συνώνυμα της αντιλαϊκής πολιτικής

Η απάντηση βρίσκεται στη λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση, για απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής και για ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία

  • Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή για το νοσηρό κλίμα των σκανδάλων κινήθηκε στη γραμμή της υποκρισίας και του αποπροσανατολισμού, με στόχο τη συγκάλυψη των πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης στο όνομα της παραπομπής των θεμάτων στη Δικαιοσύνη. Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη διαφάνεια αποτελούν απαρίθμηση ευχών και εντάσσονται στη γενικότερη προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού.
  • Ο ΣΕΒ εκφράζει ανησυχίες για το γεγονός ότι η ΝΔ κάτω από την πίεση και του λαϊκού παράγοντα δεν μπορεί να υλοποιήσει μια σειρά από αντιλαϊκά μέτρα που οι επιχειρηματίες θέλουν. Οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ έχουν πάρα πολλά συμφέροντα στην Ελλάδα και επομένως τούς ενδιαφέρει να προχωρήσουν αυτά τα μέτρα.
  • Ο ξένος παράγοντας ενδιαφέρεται για την περιοχή μας. Τα Βαλκάνια, η ευρύτερη Μέση Ανατολή, η Τουρκία, οι αγωγοί φυσικού αερίου και πετρελαίου που περνούν, ενισχύουν τους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς. Υπάρχει ανησυχία για το αν υπάρχει μια σταθερή κυβέρνηση ή μια σταθερή εναλλαγή.
  • Απάντηση στη διαφθορά, στην αντιλαϊκή πολιτική και στα διάφορα σενάρια, που προωθεί η πλουτοκρατία, είναι η λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση, για απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής και για ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ