Παρασκευή 25 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Να τερματίσουμε στο υψηλότερο δυνατό σημείο

Αναπροσαρμογή του πλάνου, με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη υπερκάλυψη, αποφάσισε η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ που, ήδη, έπιασε το 100% και τοποθετείται στην τρίτη θέση της πανελλαδικής κατάταξης. Η Κομματική Οργάνωση της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε άμιλλα με την Κομματική Οργάνωση της Αθήνας, και μετά από αυτήν την εξέλιξη, προσκαλεί σε έναν αγώνα δρόμου με τερματισμό στο υψηλότερο δυνατό σημείο.

Η μέχρι τώρα πορεία έχει αναδείξει τις δυνατότητες της Οργάνωσης. Απομένει, τις επόμενες μέρες, μέχρι τη λήξη της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης, τα κομματικά μέλη, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος που έχουν ενταχθεί στη μάχη, να συνεχίσουν τη δουλιά χωρίς καμία επανάπαυση.

Πρώτες στον πίνακα των Οργανώσεων που υπερκάλυψαν το 100% βρίσκονται οι: Χαλκιδική, Δημόσια Διοίκηση, ΑΕΙ - ΤΕΙ. Κοντά στο 100% βρίσκονται σχεδόν όλες οι Αχτιδικές Οργανώσεις και πολλές από αυτές θα ξεπεράσουν σημαντικά το 100%.

Πάνω από το 100% βρίσκονται ήδη 25 ΚΟΒ με πρώτες στον πίνακα να φιγουράρουν: ΟΤΑ, Κουφάλια, Καλλιθέα, Μεγάλη Παναγιά, Μουδανιά. Δεκάδες άλλες ακολουθούν στην ίδια πορεία προς την υπερκάλυψη των πλάνων τους.

«Τις μέρες που απομένουν, οι ΚΟΒ, πρέπει να προσανατολίσουν τη δουλιά τους με στόχο να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, όλες τις δυνατότητες. Χρειάζεται επανασχεδιασμός, καθημερινός έλεγχος, συνδυασμένη δράση. Στην πλειοψηφία τους, οι εργαζόμενοι, όλοι οι άνθρωποι του μόχθου, ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Κατανοούν την αναγκαιότητα να στηρίξουν και οικονομικά το ΚΚΕ, δίνοντας από το υστέρημά τους», είπε στον «Ρ» ο οικονομικός υπεύθυνος της ΚΟΘ, Λ. Νικητίδης.

Προσφορές


-- Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Στέλιος Γεωργιάδης, για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας.

-- Ο Ανδρέας και η Φλώρα προσφέρουν 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, με την ευκαιρία των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και την 90ή επέτειο της Οχτωβριανής Επανάστασης.

-- Η Χριστίνα και ο Ηλίας Ψυρρόπουλος, προσφέρουν 40 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ