Παρασκευή 25 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δε διαφέρουν...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ «στρατόπεδο». Εχουν σπάσει στα δύο και κανείς δεν ξέρει αν θα επικρατήσει τελικά η επίσημη ηγεσία ή ο «όμιλος»!

Και οι μεν και οι δε για το ...καλό του χώρου λένε ότι προσπαθούν και δηλώνουν ότι μόνο με αυτούς θα ξαναέρθουν οι νίκες σε όλα τα επίπεδα.

Μόνο που αν τους ακούσεις - όλους - λιγάκι προσεκτικά, εύκολα διακρίνεις ότι δε διαφέρουν. Μόνο τα κέρδη των επιχειρήσεων τούς νοιάζουν και όχι το καλό του κοσμάκη.

Ο,τι κι αν κάνουν, στο μεταξύ συνεχίζονται οι βαριές ήττες και υπολείπονται από την κορυφή. Αυτό, τους κάνει νευρικούς. Πολύ νευρικούς...

Αναρωτιέστε αν μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ ή για τον Παναθηναϊκό; Ούτε κι εμείς έχουμε καταλήξει. Διαλέγετε και παίρνετε.

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ - διαπιστώνουμε - οι φωνές που ζητούν να ...ηρεμήσουν τα πνεύματα και να πάψουν οι διαμάχες για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Χαλάααρωση θέλουν τώρα! Ηρεμία...

Τι έγινε, παιδιά; Βγαίνουν πολλά στη φόρα και καταλάβατε ότι όλοι μπορεί να χάσετε;

`Η, μήπως ...αποφάσισαν να παρέμβουν κάποια από τα «μεγάλα αφεντικά» και να σταματήσουν την αλληλοσφαγή των στελεχών τους;

Μόνο που δεν είναι πάντα εύκολο να τα «μαζεύουν» αυτά τα πράγματα. Τουλάχιστον όχι ακριβώς την ώρα που θέλουν.

Δεν έχουμε αυταπάτες πως το μαχαίρι θα έφθανε ποτέ στο κόκαλο. Ιδίως όταν οι «μπλεγμένοι» με την εξουσία είναι και αρμόδιοι να την ...«ελέγχουν» κιόλας.

Τα είδαμε που κατέληξε και η ...τρομερή ιστορία των υποκλοπών. Εκεί που πάνε όλα τα «σκάνδαλα», αφού πρώτα μας δώσουν ένα δείγμα της σαπίλας: Στο αρχείο.

Εκεί ακριβώς που ΔΕΝ πρέπει να καταλήξει και το μυαλό μας.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ