Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Προσπάθεια αποποίησης ευθυνών

«Δεν υπήρξε όχι αγορά, αλλά ούτε καν παραγγελία και έγκριση» της δαπάνης για την αγορά θωρακισμένου αυτοκινήτου και πως το ποσό ήταν αρκετά μικρότερο των 550.000 ευρώ. Αυτά αναφέρονται σε χτεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση της εγγραφής ποσού 550.000 ευρώ στον προϋπολογισμό του Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Μεγάρων (ΤΑΧΔΙΚ) για την αγορά θωρακισμένου αυτοκινήτου για χρήση από τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά την εγγραφή στις 20/12/2007 στον προϋπολογισμό του Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Μεγάρων (ΤΑΧΔΙΚ) ποσού 550.000 ευρώ, προκειμένου να αγοραστεί καινούριο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του υπουργού Δικαιοσύνης.

Ωστόσο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σ. Χατζηγάκης δε δίνει απάντηση στο ερώτημα πώς είναι δυνατόν να εισηγείται την εγγραφή στον προϋπολογισμό του ΤΑΧΔΙΚ των 550.000 ευρώ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κ. Γκλέτσος και ποιο ήταν τελικά το ποσό που είχε εγγραφεί στον προϋπολογισμό του ΤΑΧΔΙΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ