Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΟ «ΣΤΑΡ»

Να καταδικάσουν τον πόλεμο αποκλεισμού και διαστρέβλωσης που δέχεται το ΚΚΕ και το εργατικό λαϊκό κίνημα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κάλεσαν χτες το βράδυ, τους εργαζόμενους και συνολικά το λαό, δεκάδες μέλη του Κόμματος, που πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία στο ιδιωτικό κανάλι ΣΤΑΡ, στον Ταύρο.

Μέλη του ΚΚΕ και νεολαίοι συγκεντρώθηκαν γύρω στις 6 το απόγευμα έξω από την είσοδο του καναλιού, ξεδιπλώνοντας το πανό τους με το οποίο κατήγγειλαν ότι «Τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας στηρίζουν αντιλαϊκά μέτρα και πολιτικά σενάρια». Ταυτόχρονα, καλούσαν τους εργαζόμενους και συνολικά το λαό να απαιτήσουν να προβάλλονται οι θέσεις του ΚΚΕ «για να μαθαίνεις και να κρίνεις». Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, που κράτησε μια ώρα, συνεργείο και δημοσιογράφος του καναλιού κάλυψαν την κινητοποίηση, παίρνοντας δηλώσεις από τους συγκεντρωμένους.

Ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ δήλωσε σχετικά: «Είμαστε σήμερα εδώ για να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία του Κόμματος για τον αποκλεισμό του από την παρουσίαση των θέσεων, απόψεων και της πολιτικής του από τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα. Σε μια περίοδο που η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, οι μικρομεσαίοι, οι γυναίκες και η νεολαία χτυπιούνται ανελέητα από την εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και η μόνη δύναμη που στέκεται δίπλα τους, που οργανώνει την αντίσταση και την πάλη τους είναι το ΚΚΕ, οι μεγαλοεπιχειρηματίες ιδιοκτήτες των ΜΜΕ επιβάλλουν εμπάργκο στην παρουσίαση της πολιτικής του Κόμματος. Καταγγέλλουμε αυτήν την πολιτική και απαιτούμε την παρουσίαση των θέσεων και των απόψεών μας τόσο από τα ιδιωτικά όσο και από τα κρατικά μέσα μαζικής επικοινωνίας. Στην ολομέτωπη καθολική επίθεση του κεφαλαίου κατά των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των στοιχειωδών κοινωνικών ελευθεριών, σε μια περίοδο που το κεφάλαιο επιχειρεί την κατεδάφιση των ασφαλιστικών - συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των εργαζομένων η μόνη δύναμη αντίστασης είναι το ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ