Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καλή αρχή, ακόμα καλύτερη συνέχεια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε προχτές ο «Οδηγητής»

«Καλά να περάσουμε σήμερα και η καλή αρχή που κάναμε να γίνεται όλο και καλύτερη». Με την αισιοδοξία και το πείσμα, ο «ΟΔΗΓΗΤΗΣ» να γίνει το περιοδικό της νεολαίας, εκφράζοντας τα προβλήματα, τις ιδέες, τις ανησυχίες και τους αγώνες της, δεκάδες μέλη και φίλοι της ΚΝΕ παραβρέθηκαν προχτές το βράδυ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Και όσο περνούσε η ώρα, τόσο γέμιζε η μουσική σκηνή του «Συρμού», τόσο μεγάλωνε και ο ενθουσιασμός, καθώς: «Ο "Οδηγητής" έγινε υπόθεση περισσότερων από ποτέ. Εφτασε σε σχολές, σχολεία, γειτονιές, χώρους δουλειάς». «Ηταν η πρώτη φορά που τόσο πολλοί σύντροφοι και φίλοι πέρασαν την πόρτα του "Ο", μας σταμάτησαν σε πορείες για να μας πουν μια ιδέα, μια γνώμη». «Ηταν η μεγαλύτερη διακίνηση των τελευταίων χρόνων». Και όπως σημείωσε και ο Γ. Ελταχήρ, εκ μέρους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, «η ανταπόκριση που είχε ο "Ο" με τη νέα του μορφή δείχνει ότι οι νέοι δε βολεύονται, θέλουν να έρθουν σε επαφή με το καινούριο, με το ριζοσπαστικό, να γνωρίσουν τις θέσεις του ΚΚΕ». Το κομμάτι του «Ριζοσπάστη» παρέλαβε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, Π. Αλέπης, ενώ «ένα κομμάτι με ιδιαίτερη σημασία για εμάς, το κομμάτι της Εθνικής Αντίστασης» παρέλαβε ο πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ, Χρ. Τσιντζιλώνης.

Οσο για τη συνέχεια, γλέντι μέχρι πρωίας με το λαϊκορεμπέτικο σύνολο της ΚΝΕ, συνοδεία οίνου και μεζέδων και φυσικά πολύ χορό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ