Τρίτη 12 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΗ
Διαχρονικές και δικομματικές οι ευθύνες

Στη ΔΕΗ στο Αιγάλεω περιόδευσε χτες ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ

Η πορεία ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, δεν είναι σημερινό φαινόμενο, που να αφορά μόνο τη σημερινή κυβέρνηση. Αντιθέτως, αποτελεί διαχρονικό ζήτημα τα τελευταία χρόνια, είτε κυβέρνηση είναι η ΝΔ, είτε το ΠΑΣΟΚ, επισήμανε ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, μιλώντας στους εργαζόμενους της ΔΕΗ στο Αιγάλεω, χτες το πρωί.

«Η πορεία της ΔΕΗ, είναι συγκεκριμένη εδώ και αρκετά χρόνια», είπε ο βουλευτής και συνέχισε: «Η πορεία ιδιωτικοποίησής της, δεν είναι φαινόμενο σημερινό, της σημερινής κυβέρνησης. Πριν από 15 - 16 χρόνια είχαν ξεκινήσει αυτές οι διαδικασίες με τη λογική της ιδιωτικοποίησης πρώτα της μονάδας του Λαυρίου».

Οπως σημείωσε ο Σπ. Χαλβατζής, αυτή η δραστηριότητα σχετιζόταν με τον τεμαχισμό του έργου της ΔΕΗ, με την απαξίωση συγκεκριμένων τμημάτων της δραστηριότητας της ΔΕΗ και την εκχώρηση του σημαντικού της έργου σε εργολάβους. Ολα αυτά, επισήμανε ο βουλευτής, σχετίζονται και με την προωθούμενη αλλαγή των εργασιακών σχέσεων για τους νέους εργαζόμενους που μπαίνουν στο χώρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ