Τρίτη 26 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Για ποιον;

Ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Αυτό το ερώτημα φαίνεται να απασχολεί τις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις του Δήμου Αθήνας (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τις τελευταίες μέρες τόσο ο Κ. Σκανδαλίδης, όσο και ο Νικ. Κακλαμάνης επιδόθηκαν σε σειρά ανακοινώσεων, με στόχο να αποδείξουν ποιος είναι αυτός που θέλει να γίνει πιο γρήγορα το γήπεδο υπέρ μιας Ανώνυμης Εταιρείας.

«Ημουν, είμαι και θα είμαι υπέρ της κατασκευής γηπέδου της ιστορικής ομάδας του Παναθηναϊκού, με τον συντομότερο δυνατό τρόπο, τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια και το μικρότερο δυνατό κόστος», δηλώνει ο Κ. Σκανδαλίδης, εξηγώντας γιατί ψήφισε «παρών» στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Διότι, λέει, με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται το ...δημόσιο συμφέρον.

Και απαντά ο Νικ. Κακλαμάνης: «Από τις δηλώσεις του κ. Σκανδαλίδη, δυστυχώς γι' αυτόν και τη δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται, επιβεβαιώνεται ότι (εκούσια ή ακούσια, δεν μπορώ να γνωρίζω) στην ουσία συντάσσεται με όσους φανερά ή κρυφά δεν επιθυμούν τη Διπλή Ανάπλαση. Δηλαδή ούτε γήπεδο στον Παναθηναϊκό, ούτε 20 στρέμματα πρασίνου στους Αμπελοκήπους».

Την ίδια ώρα που οι κ. κ. Κακλαμάνης και Σκανδαλίδης αγωνιούν και διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την υλοποίηση του έργου υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟ, η Αθήνα, χωρίς σταγόνα πράσινο και ελεύθερους χώρους, είναι πνιγμένη στο τσιμέντο προς δόξαν των επιχειρηματιών, ενώ δεκάδες αθλητικά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της Αθήνας αγωνίζονται και προπονούνται σε δύο μόνο γήπεδα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ