Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η... ευαισθησία της εκμετάλλευσης

Το 85% των κωφών χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδίας τους. Ποσοστό το οποίο είναι απολύτως δικαιολογημένο, αφού το κινητό παρέχει τη δυνατότητα γραπτών μηνυμάτων, που διευκολύνει την τηλεφωνική επικοινωνία τους.

Εμαθε το νούμερο, λοιπόν, η PANAFON κι άρπαξε αμέσως την ευκαιρία. Χάρισε στην Ομοσπονδία Κωφών την αξία δύο εκατομμυρίων γραπτών μηνυμάτων, δηλαδή, εξήντα εκατομμύρια περίπου δραχμές κι έκανε το ποσοστό και, κυρίως, την «κοινωνική ευαισθησία» της διαφήμιση, η οποία θα προβάλλεται από σήμερα στην τηλεόραση. Στόχος, βέβαια, είναι η προσέλκυση και νέων πελατών, ποντάροντας στη συγκινησιακή φόρτιση που προκαλεί η εικόνα μιας κοπέλας, να λέει στη νοηματική γλώσσα «σ' ευχαριστώ»...

Τι αντιπροσωπεύουν τα εξήντα εκατομμύρια, μπροστά σε όσα βγάζει ετησίως η εταιρία, χάρις στη μονοπωλιακή θέση, που της έχουν εξασφαλίσει οι κυβερνώντες; Ψίχουλα... Οσο, πάνω κάτω, θα αντιπροσωπεύουν και μπροστά σε όσα θα εισπράξουν μακροπρόθεσμα, από την ανάγκη επικοινωνίας των κωφών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ