Τρίτη 6 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
Κορυφώνεται η πλούσια πολιτική δραστηριότητα

Την Πέμπτη 15 Μάη, στην πλατεία Συντάγματος, στις 8.30 το βράδυ, η συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων Λεκανοπεδίου με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Πολλαπλασιάζονται οι πολιτικές δραστηριότητες, του ΚΚΕ στο λαό, που συνδυάζει την ένταση των αγώνων, παράλληλα με πολιτικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, περιοδείες σε τόπους δουλειάς και μόρφωσης. Η δραστηριότητα αυτή κορυφώνεται με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση των ΚΟ του Λεκανοπεδίου, την Πέμπτη 15 Μάη, στην πλατεία Συντάγματος, στις 8.30 το βράδυ, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Το Σάββατο 24/5 και ώρα 21.00, η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στο Ηράκλειο Κρήτης, στην πλατεία Λιονταριών.

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης και μπροστά στην κεντρική συγκέντρωση του Κόμματος στις 15 Μάη στο Σύνταγμα θα γίνουν οι παρακάτω περιοδείες:

Σήμερα Τρίτη

-- Στελέχη της Αχτίδας Βιομηχανίας της ΚΟΑ με επικεφαλής τον Κ. Λιαπάτη, μέλος της ΕΠ θα επισκεφθούν τους εργαζόμενους στη ΦΑΓΕ ΑΕ.

-- Στελέχη της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟΑ θα επισκεφθούν τη Φυσικομαθηματική Σχολή και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους και τους φοιτητές των τμημάτων Χημικό - Φαρμακευτικό - Γεωλογικό.

-- Στελέχη της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ στις 7.30 π.μ. θα επισκεφθούν τα παρακάτω εργοτάξια: ΜΕΤΡΟ στο Περιστέρι, ΜΕΤΡΟ στο Αιγάλεω, ΜΕΤΡΟ στο Χολαργό.

-- Στελέχη της Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟΑ θα επισκεφτούν στις 12 μ. τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου «ΚΑΡΑΒΕΛ» και στη 1 μ.μ. του ξενοδοχείου «ΧΙΛΤΟΝ».

Αύριο Τετάρτη

-- Στελέχη της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ θα περιοδεύσουν στις 7.30 π.μ.: Στο εργοτάξιο στην Πειραιώς, στα εργοτάξια του Ελαιώνα, στο εργοτάξιο της Λ. Κηφισού.

-- Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γ. Πέρρο, μέλος της ΚΕ, θα περιοδεύσει στις 8.30 π.μ. στα «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ» στις εγκαταστάσεις Ασπροπύργου.

-- Στις 7 π.μ. στην κεντρική υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ (Λαοδικείας, Ιλίσια), θα περιοδεύσει ο Χ. Κατσώτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 π.μ. στην κεντρική υπηρεσία της ΔΕΗ (Λ. Αμφιθέας 84) θα περιοδεύσει η Εύα Μελά, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ. στην «COCA COLA AE» θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Κ. Λιαπάτη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 10 π.μ. στο Ιδρυμα Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Αθήνας θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία της Αχτίδας Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ.

-- Στις 12 μ. στο ξενοδοχείο «ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ» και στη 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΖΑΦΟΛΙΑ» θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία της Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟΑ.

-- Στις 4.30 μ.μ. στο πολυκατάστημα «ΝΟΤΟΣ» (Λαμπρόπουλος) θα περιοδεύσουν στελέχη της Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟΑ.

Την Πέμπτη 8/5

-- Στελέχη της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ στις 7.30 π.μ. θα περιοδεύσουν: Στα εργοτάξια του Προαστιακού και του «JUMBO» στη Νερατζιώτισσα.

-- Στις 9.30 π.μ. στην κεντρική διοίκηση και τις γραμματείες του Πολυτεχνείου, θα περιοδεύσει ο Π. Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 10.30 π.μ. στελέχη της Αχτίδας Βιομηχανίας της ΚΟΑ θα επισκεφθούν τους εργαζόμενους στην εταιρεία «ΗΒΗ - PEPSI» (Κορωπί).

-- Στις 10.30 π.μ. στην εταιρεία «ΠΑΥΛΙΔΗΣ -KRAFT FOODS AE» θα περιοδεύσει ο Κ. Λιαπάτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 9.30 π.μ. στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στους εργαζόμενους και φοιτητές των τμημάτων Φυσικού, Μαθηματικού, Πληροφορικής, θα περιοδεύσουν στελέχη της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟΑ με επικεφαλής την Ρούλα Σιώλτα.

-- Στις 9.30 π.μ. στελέχη της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟΑ θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους και τους φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

Την Παρασκευή 9/5

-- Στελέχη της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ θα περιοδεύσουν στις 7.30 π.μ.: Στα εργοτάξια του Προαστιακού, στο εργοτάξιο Καματερού.

-- Στις 9 π.μ. στους εργαζόμενους της εταιρείας «ΔΕΣΜΗΕ ΑΕ» θα περιοδεύσει η Λίλα Καφαντάρη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ. αντιπροσωπεία της Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟΑ θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου «KING GEORGE».

Τη Δευτέρα 12/5

-- Στελέχη της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ θα περιοδεύσουν στις 7.30 π.μ. στην πιάτσα των οικοδόμων στην Ομόνοια.

Την Τρίτη 13/5

-- Στελέχη της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ θα περιοδεύσουν στις 7.30 π.μ. στην πιάτσα των οικοδόμων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ