Τρίτη 6 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΧΟ: «Η διάσπαση του ενιαίου ΚΚΕ το 1968 είχε θετικά αποτελέσματα για το συνδικαλιστικό κίνημα γενικά (...) γιατί έβαλε τα θεμέλια για τη στήριξη του κινήματος στις αρχές της αυτονομίας (...) που σήμερα κερδίζει γρήγορα έδαφος μετά από δεκαετίες κυριαρχίας της κομματικής και συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας» (ο Θ. Τσακίρης στην «ΕΠΟΧΗ»).

ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ: «Και πάλι το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ξεχωριστή πορεία διασπώντας το εργατικό κίνημα (...) η αριστερά παρ' όλα αυτά όρθωσε τα πολύχρωμα πανό της» (το ρεπορτάζ για τη φετινή Πρωτομαγιά στην «ΕΠΟΧΗ»).

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ «ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΕΣ»: «Το 1992 ο Συνασπισμός ψήφισε κριτικά ΥΠΕΡ της επικύρωσης της Συνθήκης του Μάαστριχτ (...) μια αισχυντηλή άρνηση της τότε θέσης μας κινδυνεύει να μας οδηγήσει σε λάθη ουσίας (...) πρέπει να επιμένουμε στη θέση μας (...) που σημαίνει συνεχής αγώνας για τη θεσμική και λειτουργική συγκρότηση και ολοκλήρωση της ΕΕ» (ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χατζησωκράτης / «ΑΥΓΗ»).

ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: «Το ΠΑΣΟΚ δε θα ασχοληθεί με τα μεγάλα πρότζεκτ της ΝΔ (...) για τον ΟΤΕ θα ρίξουν "λευκή πετσέτα" (...) τα "ρέστα" τους όμως θα τα παίξουν στην ακρίβεια, με ένα δεκατετράμηνο μπαράζ που "βλέπει" στις ευρωεκλογές (...) το πρώτο που θέλουν να κάνουν στο ΠΑΣΟΚ: να ξεκαθαρίσουν με το δικό τους παρελθόν ώστε να "φρενάρουν" τη συμψηφιστική επιχειρηματολογία (...) το ΠΑΣΟΚ έχει στα χέρια του ένα ένα τα στοιχεία των 30 εταιρειών που ελέγχουν την αγορά, αυξάνοντας τις τιμές κατά 15-20% σε σχέση με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές (...) εκτός Βουλής ετοιμάζουν πολλά χάπενιγκ (...) "είναι εφικτό το κόστος αγαθών και υπηρεσιών να μειωθεί 5 έως 8% όπως έκανε κι ο Σαρκοζί" λέει ο Μ. Χρυσοχοΐδης» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ: «Ατζέντα ΠΑΣΟΚ με διατυπώσεις ΣΥΝ θα ξεδιπλώσει το επόμενο διάστημα η Κουμουνδούρου επιμένοντας στην ανάδειξη θεμάτων οικονομίας και περιβάλλοντος» (το ρεπορτάζ επίσης στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ