Τετάρτη 14 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επισπεύδεται η διάλυση

Την αναστολή της λειτουργίας των μαγειρείων του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΠΝΑ), που εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια για το κλείσιμο του μοναδικού στη χώρα παιδοψυχιατρικού νοσοκομείου, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΝΑ μετά από εισηγήσεις της διοικητικής και τεχνικής υπηρεσίας και του διοικητή.

Στην απόφαση προκρίνεται η «λύση» για την προετοιμασία του φαγητού στον Ξενώνα «Αγγέλια» του ΠΝΑ στη Νέα Μάκρη, όπου όμως ο χώρος είναι ανεπαρκής, όπως κατήγγειλαν και οι εργαζόμενοί του, οι οποίοι αντιδρούν στο εγχείρημα. Στο σκεπτικό της απόφασης γίνονται ξεκάθαρες και οι επιδιώξεις της διοίκησης: «Το τμήμα διατροφής να ενισχύσει σε προσωπικό τον Ξενώνα "Αγγέλια", ώστε να εξασφαλιστεί η παρασκευή των επιπλέον μερίδων για τους ασθενείς της Μονάδας Επειγόντων Περιστατικών (ΜΕΠ) προσωρινά, μέχρι την οριστική μεταφορά των κλινικών στα γενικά νοσοκομεία, πράγμα που θα σημάνει και την πλήρη αναστολή της λειτουργίας της ΜΕΠ».

«Τρέχει» η διοίκηση του ΠΝΑ, με τις προτροπές και του υπουργείου Υγείας, να ολοκληρώσει τη διάλυση του νοσοκομείου. Και έτσι θα τρίβουν τα χέρια τους και οι διάφοροι «μνηστήρες» που ορέγονται το ΠΝΑ και το οικόπεδο - «φιλέτο» του, αλλά και οι επιχειρηματίες του χώρου που κερδίζουν πάνω στη γύμνια του δημόσιου τομέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ