Τετάρτη 14 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Καταγγέλλουν τη «διαχειριστική ανικανότητα»

Σε μια συντονισμένη επιχείρηση εξαπάτησης των λαϊκών στρωμάτων έχει επιδοθεί το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθειά του να αναδείξει διαχωριστικές γραμμές από την κυβερνητική πολιτική, την ίδια στιγμή που το σύνολο της αντιπολιτευτικής του κριτικής περιορίζεται σε ...καταγγελίες για τη «διαχειριστική ανικανότητα» της κυβέρνησης.

Αυτή την τακτική θα έρθει να υπηρετήσει σήμερα και η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου, η οποία θα ασχοληθεί με τα θέματα της επικαιρότητας. Εξάλλου, χτες, ο Γ. Παπανδρέου κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για το θέμα του ΟΤΕ, στην οποία χωρίς φυσικά να θίγει το καθεστώς των ιδιωτικοποιήσεων με το οποίο συμφωνεί απόλυτα και το ΠΑΣΟΚ... εγκαλεί την κυβέρνηση που «κατήργησε τις ρυθμίσεις», βάσει των οποίων «το δημόσιο δεν επιτρέπεται να κατέχει ποσοστό μικρότερο από το 1/3 του μετοχικού κεφαλαίου».

Χτες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε και με επιτροπή των πυροπλήκτων της Ηλείας και στις δηλώσεις του έκανε λόγο για «περίεργες κινήσεις τεράστιων ποσών στο Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, αντί να έχουν ενισχυθεί οι πυρόπληκτοι» και κάλεσε την «κυβέρνηση να υιοθετήσει το πλήρως μελετημένο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης των Πυρόπληκτων Περιοχών, που το ΠΑΣΟΚ έχει εκπονήσει, έχει παρουσιάσει και έχει καταθέσει στη δημοσιότητα». Ενα πρόγραμμα που όπως και οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί, προωθεί την αλλαγή της «χρήσης γης» προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να κερδοσκοπήσουν στις καμένες περιοχές.

Παράλληλα, ο Μ. Χρυσοχοΐδης έδωσε συνέντευξη Τύπου για το θέμα του «διατροφικού σκανδάλου με το ηλιέλαιο», υποστηρίζοντας ότι το «ΠΑΣΟΚ δίνει έμφαση στην ουσιαστική προστασία των καταναλωτών», σημειώνοντας ότι «για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται η πλήρης ανεπάρκεια του μηχανισμού ελέγχου και ασφάλειας ο οποίος είναι ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ