Τετάρτη 28 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης που συνεχίζεται σε όλη τη χώρα, εντάσσονται και οι παρακάτω δραστηριότητες:

-- Σήμερα Τετάρτη εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την ενέργεια» διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Ν. Εύβοιας, στο Αλιβέρι, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με ομιλητή τον Μ. Παπαδόπουλο, υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Πέμπτη η βουλευτής του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. το Ασυλο Ανιάτων.

-- Την Παρασκευή 30/5 ο Αγγ. Τζέκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στην πλατεία στο Πλαγιάρι.

-- Την Παρασκευή 30/5 ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 9 μ.μ. στη Θέρμη (Πεζόδρομος Καραολή).

Στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης

Τα εγκαίνια των νέων της γραφείων θα πραγματοποιήσει η ΚΟΒ Αγίου Νικολάου της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, το Σάββατο 31 Μάη στις 6 το απόγευμα. Ομιλία εκ μέρους του Κόμματος θα πραγματοποιήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Αμέσως μετά, στις 8.30 μ.μ., θα ακολουθήσει συνεστίαση της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ στο πλαίσιο των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και των 40 χρόνων από την ίδρυση της ΚΝΕ σε υπαίθριο χώρο στο 1ο χιλιόμετρο Αγ. Νικολάου - Κριτσά (παλιά γραφεία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ