Παρασκευή 20 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι προτεραιότητες του Δήμου Αθήνας

Οι προτεραιότητες που έχει βάλει η διοίκηση του Δήμου, είναι ολοφάνερες κάθε φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ορισμένες φορές, όμως, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Ετσι, όταν η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», σε παλιότερη συνεδρίαση ζήτησε την ικανοποίηση του αιτήματος της Παναθηναϊκής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ) για οικονομική ενίσχυσή της από το δήμο, η διοίκηση Κακλαμάνη απέρριψε το αίτημα με το σαθρό επιχείρημα ότι είναι τακτική της διοίκησης να μη δίνει σε κανέναν ενίσχυση.

Και το σαθρό του επιχειρήματος δε χρειάστηκε παρά λίγες μέρες για να φανεί. Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η διοίκηση έφερε σαν θέμα την υπογραφή «μνημονίου συνεργασίας» με τον ...Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και το Σύνδεσμο Αθηναίων Καταδρομέων!!! Το καταπληκτικό είναι ότι σε αυτό, προβλέπεται η παραχώρηση από την πλευρά του Δήμου ενός κτιρίου 200 τ.μ. στο Σύνδεσμο Εφέδρων. Ως ...αντάλλαγμα, οι έφεδροι θα δίνουν 100 μέλη τους στο δήμο για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών! Το γεγονός παρουσιάστηκε και σε πρόσφατη «φιέστα» στο λόφο του Λυκαβηττού.

Μπορεί, λοιπόν, να μη δίνει ενίσχυση στην ΠΕΔΥΕ, που συσπειρώνει το φιλειρηνικό κίνημα σε μια αντιιμπεριαλιστική κατεύθυνση, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει ως ενίσχυση μέρος της δημοτικής περιουσίας, στο Σύνδεσμο Εφέδρων...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ