Παρασκευή 20 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται η κεντρική εκδήλωση του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) στη Λιβαδειά, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών, ενώ έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις και εξορμήσεις με τις θέσεις και τη διακήρυξη του ΕΣΥΝ και στα 26 Παραρτήματα του φορέα.

  • Σήμερα, Παρασκευή, στο Ζάππειο, στις 8.30 το βράδυ: Flamego από τη σχολή χορού Μαρίας Τσαλούκη. Παραδοσιακοί χοροί από το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Βοιωτίας. Στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς.
  • Τη Δευτέρα 23 του Ιούνη, στο Νέο Δημοτικό Θέατρο, στις 8.30 το βράδυ: Δημοτικό Θέατρο Λιβαδειάς - Ομιλος Φίλων Θεάτρου: «Ο αφέντης Πουντίλα και ο υπηρέτης του Ματί», του Μπ. Μπρεχτ.
  • Την Τρίτη 24 του Ιούνη, στο Twins' Sport Club, στις 8.30 το βράδυ, ποδοσφαιρικός αγώνας.
Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ

Παράλληλα, πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνονται από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Σαλαμίνα, Πλατεία Εθν. Αντίστασης (Φλαμίνγκο), στις 7 το απόγευμα ξεκινούν οι εκδηλώσεις με ποδοσφαιρικό αγώνα, παράσταση Καραγκιόζη, παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους

Αύριο, Κερατσίνι - Πλατεία Λαού, στις 7 το απόγευμα: Graffiti, ροκ συναυλία με «Γυμνά Καλώδια», «Εμμονο Γκρίζο» και «Οναρ».

Δευτέρα 23 Ιούνη

Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης: Συναυλία (Μαχαιρίτσας, Κατσιμίχας, Κούτρας, Σταρόβας, Καζούλλης, Ξυδούς, Κωνσταντόπουλος). Συμμετοχή ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ «ΙΘΑΚΗΣ».

Πύργος: Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ (Σταυροπούλου 29, Αθήνα): Εγκαίνια έκθεσης αφίσας, σε συνεργασία με τον Τομέα Πρόληψης και τα ΤΕΙ γραφιστικής με τίτλο «Οι νέοι οραματίζονται την πρόληψη».

Τρίτη 24 Ιούνη

Αίγιο: Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ στην πλατεία Αγ. Λαύρας.

Τετάρτη 25 Ιούνη

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΣΗΤΕΙΑ: Ενημέρωση και διανομή φυλλαδίων σε «στέκια» χρηστών, δημόσιες υπηρεσίες και παραλίες. Ενημερωτικό περίπτερο σε κεντρική πλατεία στον Αγ. Νικόλαο και δημιουργία graffiti σε συνεργασία με εθελοντές.

Πασαλιμάνι: Εργαστήρι εικαστικών - κατασκευή πανό, ποδηλατικός γύρος Πειραιά, επίδειξη δεξιοτεχνίας bmx, Χορευτική παράσταση Capoeira, Κύκλος Κρουστών.

Ναύπακτος: Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ στην πλατεία Μπότσαρη.

Πάτρα: Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Ηράκλειο: Θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου με τίτλο «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ».

Αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα θα γίνουν μέχρι και τις 7 Ιούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ