Παρασκευή 20 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ»

ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ: «Οι καταναλωτικές οργανώσεις καλούν τους καταναλωτές μετά το μποϊκοτάζ στο ακριβό γάλα, να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους και τις προτιμήσεις τους όσον αφορά τις επιλογές τους και αυτό που έγινε οργανωμένα για μια βδομάδα να το συνεχίσουν από μόνοι τους καθημερινά σε κάθε προϊόν που είναι ακριβό» (το ρεπορτάζ στην ΑΥΓΗ).

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: «Την έκτακτη εισοδηματική ενίσχυση των χαμηλόμισθων (...) διεκδικεί υπό την πίεση της ακρίβειας και προς αποφυγή της επαναδιαπραγμάτευσης της διετούς συμφωνίας για τους μισθούς η ΓΣΕΕ» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ «ΠΟΛΙΤΕΣ» ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: «Τελικά σ' αυτή τη χώρα δουλευόμαστε όλοι. Υποτίθεται ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να πατάξει την αισχροκέρδεια (...) και την ίδια ώρα (...) τα χαράτσια πέφτουν βροχή (...) επιβαρύνουν χωρίς έλεος τους πολίτες, που έχουν ήδη γονατίσει» (ο Γ. Πολίτης στα ΝΕΑ).

ΔΗΛΑΔΗ, ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ; «Διαβάσαμε αυτές τις ημέρες ότι "στην αντεπίθεση βγαίνει ο ΣΕΒ και σε υψηλούς τόνους ζητάει από την κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της για την ακρίβεια, η οποία όπως σημειώνει στη χώρα μας "είναι δομικό και όχι συγκυριακό πρόβλημα" και να πάψει να χρησιμοποιεί ως άλλοθι τους δήθεν κερδοσκόπους επιχειρηματίες (...) ο συλλογισμός είναι σοβαρός αλλά βασίζεται σε ένα βασικό λάθος: λ.χ. τη συνολική αγορά τροφίμων την καλύπτουν 90 συγκεκριμένες εταιρείες, άρα δεν μπορεί να υπάρξει λύση μέσα από την... αυτορρύθμιση!» (ο Μ. Δεληπέτρος στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ