Κυριακή 22 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καμιά επανάπαυση - ανυποχώρητη πάλη

Οι δήθεν διαφωνίες που προβάλλουν τα ΜΜΕ και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν σε τίποτε να κάνουν με την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης, αλλά με τον τρόπο εκμετάλλευσης των εργαζομένων και την εξασφάλιση καλύτερης θέσης για το μονοπωλιακό κεφάλαιο των κρατών - μελών στο μεταξύ τους ανταγωνισμό.

Η πολιτική του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, στήριξης της καπιταλιστικής ολοκλήρωσης της ΕΕ, γενικότερα η δράση του ως οργανωμένη μορφή του οπορτουνισμού, σπέρνει αυταπάτες στο εργατικό κίνημα, επιδιώκει να συμμετέχει με αναβαθμισμένο ρόλο στην αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας, στη διαχείριση στο πλαίσιο της κεντροαριστερής συμμαχίας.

Ο ΛΑ.Ο.Σ στηρίζει ενεργά αυτή την αντεργατική πολιτική, είναι εφεδρεία για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού που προωθεί η πλουτοκρατία.

Καμία επανάπαυση και κανένας εφησυχασμός των εργαζομένων δεν πρέπει να υπάρξει μπροστά στη βαρβαρότητα που θέλει να επιβάλει το ευρωενωσιακό κεφάλαιο σε βάρος της εργατικής τάξης. Η εργατική τάξη, το σύνολο των εργαζομένων ένα δρόμο έχει μόνο να επιλέξει. Την ανυποχώρητη πάλη, το δυνάμωμα της αγωνιστικής δράσης τους μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, για σταθερό εργάσιμο χρόνο, 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο, δημιουργικό ελεύθερο χρόνο, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων με κριτήριο τις δικές τους ανάγκες, τη διεκδίκηση του πλούτου που παράγουν και της ζωής που τους στερεί η εξουσία του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ