Τετάρτη 23 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Πολύμορφες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις στελεχών οργανώνουν σε όλη τη χώρα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί:

Σήμερα Τετάρτη

-- Η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ του ΚΚΕ οργανώνει σύσκεψη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, με θέμα τις εξελίξεις στο σιδηρόδρομο.

-- Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την αντισεισμική θωράκιση, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης. Θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, σεισμολόγος - ερευνητής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αστεροσκοπείου Αθηνών και ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Η ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΚΚΕ για την ΕΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λυτάρα. Θα μιλήσει ο Γ. Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφτεί την εταιρεία «Μαλτέζος ΑΒΕΕ».

-- Περιοδείες ακόμα θα γίνουν: Στις 5 π.μ. στους εργάτες Δήμου Αλίμου. Στις 6 π.μ. στο γκαράζ του Δήμου Αγ. Αναργύρων. Στο εργοτάξιο της Λεωφόρου Κηφισού στις 7.30 π.μ. Στη λαϊκή αγορά στην Πεύκη και στο ΙΚΑ πλατείας Αττικής (Θυμαράκια) στις 10 π.μ. Στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στη 1 μ.μ. Στην Ελληνική Ραδιοφωνία - Τηλεόραση στις 2 μ.μ. Στο πολυκατάστημα ΑΤΤΙΚΑ στις 6 μ.μ.

-- Στο δημοτικό διαμέρισμα Εμεσός του Δήμου Χαλκιούπουλου, στις 9 μ.μ., θα παρουσιάσει την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Μωραΐτης.

-- Περιοδεία στην Κατασκήνωση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Ποσείδι Χαλκιδικής, θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας, στις 12 το μεσημέρι.

Αύριο Πέμπτη

-- Στη Χίο πραγματοποιεί περιοδεία η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά. Το πρόγραμμά της έχει ως εξής: 8 π.μ. συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Μετζιντιέτ Τζαμί. 9 π.μ. συνάντηση με τους εργαζόμενους της Γ` Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. 10 π.μ. επίσκεψη στο Μεσαιωνικό κάστρο του Αναβάτου, όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους, τον πρόεδρο του ΤΣ Αναβάτου και τους κατοίκους, ενώ θα επισκεφτεί και το έργο. 1.30 μ.μ. συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου. 2.30 μ.μ. συνάντηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου.

-- Η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση πάνω στη Διακήρυξη της ΚΕ για τις Ευρωεκλογές στις 8.30 μ.μ., στην καφετερία «ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ» (παλιά ψαράδικα). Ομιλητής θα είναι ο Ν. Φακιρίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

-- Περιοδείες θα πραγματοποιηθούν στις 5.30 π.μ. στους εργάτες Δήμου Αγ. Δημητρίου. Στις 6 π.μ., στο αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια. Στη 1 μ.μ., στο Σταθμό Λαρίσης. Στις 7 μ.μ., στα εμπορικά καταστήματα Πετραλώνων και στο σταθμό ΜΕΤΡΟ στο Μεταξουργείο. Στις 8 μ.μ., στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πετραλώνων.

Την Παρασκευή 25/7

-- Εξόρμηση στα ακτοπλοϊκά πλοία που αποπλέουν από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο Σάββατο, η ΚΟΠ του ΚΚΕ, ενάντια στην πολιτική της απελευθέρωσης των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, συνέπεια της οποίας είναι και οι διαρκείς αυξήσεις των τιμών των εισιτηρίων.

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης θα επισκεφτεί το Νομό Καρδίτσας, όπου θα περιοδεύσει στα χωριά και θα συζητήσει με τους αγρότες για το ζήτημα της λειψυδρίας. Στις 12 μ. θα βρεθεί στο Ν. Ικόνιο. Στη 1 μ.μ. στο Γραμματικό. Στις 8 μ.μ. στην Ιτέα και στις 9 μ.μ. στον Παλαμά.

Το Σάββατο 26/7

-- Σε πολιτική συγκέντρωση στο χωριό Δουμπιά Χαλκιδικής θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ. ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 27/7

-- Η ΚΟΒ Στυλίδας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα τον «Καποδίστρια Β», στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Κ. Τσέλιου, μέλος της ΝΕ Φθιώτιδας του Κόμματος.

Την Πέμπτη 31/7

-- Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων του ΚΚΕ για τον τουρισμό, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Τις θέσεις θα παρουσιάσει ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 1/8

-- Σε πολιτική συγκέντρωση στον Αγιο Νικόλαο Χαλκιδικής, θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ(2022-09-30 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ(2016-07-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2013-07-09 00:00:00.0)
Περιοδείες και εκδηλώσεις του ΚΚΕ(2011-06-08 00:00:00.0)
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(2008-07-24 00:00:00.0)
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(2008-07-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ