Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νέα άσφαιρα πυρά από Π. Τατούλη

Με άσφαιρα πυρά και εκ του ασφαλούς, ως συνήθως, «ξαναχτύπησε» χτες ο Π. Τατούλης, δίνοντας συνέχεια στις θορυβώδεις παρεμβάσεις του στο πλαίσιο προώθησης προσωπικών επιδιώξεων ή και ευρύτερων πολιτικών και επιχειρηματικών σχεδίων.

Αυτή τη φορά ο «αντάρτης» βουλευτής, που όμως ψηφίζει όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια, επανήλθε στην επικαιρότητα, ζητώντας την παραίτηση του Θ. Ρουσόπουλου λόγω «ηθικού ασυμβίβαστου» με τις επαγγελματικές δραστηριότητες που ασκεί η σύζυγός του.

Οπως γράφει στο «μπλογκ» του, επειδή δεν μπορεί να ζητήσει από την Μάρα Ζαχαρέα να εγκαταλείψει την εργασία της, «ο κ. Ρουσόπουλος είναι εκείνος που για να προστατεύσει και το δικό του όνομα και εκείνο της συζύγου του πρέπει να αποχωρήσει από τη θέση αυτή, με δεδομένο μάλιστα ότι υπήρξε και εκ των βασικών εμπνευστών του περίφημου βασικού μετόχου». Δικαιολογώντας τη θέση του, επικαλείται ότι η Μ. Ζαχαρέα «συνεχίζει την εξαιρετικά επιτυχημένη σταδιοδρομία της, εξασφαλίζοντας μια ιδιαιτέρως καλή μεταγραφή στον όμιλο Alter, ως συμπαρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ως ραδιοφωνική παραγωγός στον ρ/σ Real FM και τέλος έχει ξεκινήσει ίδια επιχειρηματική δραστηριότητα, ως συνεκδότρια free press περιοδικών και στο προσεχές μέλλον συνιδιοκτήτρια τηλεοπτικού καναλιού και ραδιοφώνου στο διαδίκτυο». Σύμφωνα με τον γαλάζιο βουλευτή, «όσο εκείνος (σ.σ. ο Θ. Ρουσόπουλος) διατηρεί αυτή τη θέση, η σύζυγός του δεν μπορεί να θεωρείται αμερόληπτη δημοσιογράφος, πολλώ μάλλον να είναι εκδότρια και συνιδιοκτήτρια media, όπως φέρεται να είναι». Μάλιστα, αξιώνει από τον Κ. Καραμανλή να παραιτήσει τον υπουργό Επικρατείας «αν δεν ενεργήσει ο ίδιος ο κ. Ρουσόπουλος».

Στη νέα παρέμβασή του ο Π. Τατούλης υπερασπίζεται τη θέση του υπέρ «του τεκμηρίου πολιτικής ενοχής» επικρίνοντας την Ντ. Μπακογιάννη που εξέφρασε αντίθετη άποψη, ενώ αποδοκιμάζει την απειλή των πρόωρων εκλογών που επισείεται τελευταία από κυβερνητικά στελέχη, επισημαίνοντας ότι «ουδείς εξ ημών (όσο υψηλούς θώκους κι αν κατέχει, από όποια πολιτική οικογένεια και αν προέρχεται) μπορεί να απειλεί συναδέλφους κοινοβουλευτικούς, κραδαίνοντας επί των κεφαλών τους τη σπάθη της προσφυγής στην κάλπη». Και συμπληρώνει: «Κανείς δεν είναι όμηρος κανενός. Το κόμμα δεν είναι τσιφλίκι κανενός».

Το Μέγαρο Μαξίμου απέφυγε να σχολιάσει τη νέα παρέμβαση του «αντάρτη» βουλευτή της, επιχειρώντας ως συνήθως να την υποβαθμίσει. Οπως είναι γνωστό, η «κόκκινη γραμμή» που έχει τεθεί για τους «διαφωνούντες» είναι η καταψήφιση κάποιου νομοσχεδίου και αυτή τη γραμμή κανείς βουλευτής δεν την έχει ξεπεράσει.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τραμπάλα (2008-11-12 00:00:00.0)
«Σταθερά» στο αντιλαϊκό πρόγραμμα (2008-11-12 00:00:00.0)
Αναταράξεις στην κυβέρνηση (2008-09-06 00:00:00.0)
Συναινετικό «ξέπλυμα» από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (2008-07-11 00:00:00.0)
«Στοχοποιεί» την κριτική στις τρομο-επιλογές της (2006-06-01 00:00:00.0)
Το δικαστικό «μέτωπο» (2004-03-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ