Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Τατούλη - Καρατζαφέρη

Συνάντηση με το βουλευτή της ΝΔ Π. Τατούλη είχε χτες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, με αφορμή πρόταση του πρώτου προς τους πολιτικούς αρχηγούς για ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας για «ελεύθερη πρόσβαση όλων στα δημόσια δεδομένα».

Ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων, όπως για το αν θα προχωρήσει στη δημιουργία δικού του κόμματος κλπ., επέλεξε να πει ότι «το πολιτικό σύστημα επιλέγεται και χρηματοδοτείται από τους πολίτες μετά από μία συμφωνία για να υπάρξει μεγαλύτερη προστασία του δημοσίου συμφέροντος και να υπάρχει μία πολιτεία ευρυθμίας και ευνομίας». Αιχμή, μάλλον, προς συναδέλφους του της ΝΔ για τους οποίους το τελευταίο διάστημα πολλά ακούγονται για την περιουσία τους και πώς την απέκτησαν ή τη διαχειρίζονται.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες τις απόψεις Τατούλη και πως «όταν υπάρχουν σκέψεις, ιδέες και φωνές χρήσιμες πρέπει να τις ακούμε και όχι να τις απομονώνουμε».

Εμφανής η προσπάθεια και των δύο, την ώρα που αναδίνεται η μπόχα του συστήματός τους, να εμφανιστούν καθαρότεροι μήπως και αποπροσανατολίσουν τα λαϊκά στρώματα από την ανάγκη συνολικής ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ