Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα Τετάρτη

-- Η ΝΕ Καστοριάς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον κλάδο της γούνας». Θα μιλήσει ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα παρέμβει ο Κώστας Σταμπολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κ. Μαρκέτη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ και Νομαρχιακό Σύμβουλο, θα επισκεφθεί στις 9.30 π.μ. το ειδικό δημοτικό σχολείο και το ΕΕΕΕΚ Ν. Ηρακλείου, στις 10.30 π.μ. το ειδικό γυμνάσιο - λύκειο παραπληγικών Ιλίου και στις 11.30 π.μ. το ειδικό δημοτικό Ιλίου.

-- Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ και Νομαρχιακή Σύμβουλο, θα επισκεφθεί στις 9 π.μ. το ΕΕΕΕΚ στο Αιγάλεω και στις 9.45 π.μ. το ειδικό σχολείο της ίδιας περιοχής.

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου των Ανω Λιοσίων.

-- Στις 9 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα συναντηθεί και θα συζητήσει με το Διευθυντή Β'βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, κ. Ξανθοπουλίδη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Γυμνάσια και Λύκεια του Πειραιά.

Αύριο Πέμπτη

-- Σε συγκέντρωση στα Λουτρά Σμοκόβου της Καρδίτσας, στις 10 π.μ. θα μιλήσει ο Κ. Θεοδωρίδης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 19/9

-- Στις 9.30 π.μ. στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» θα περιοδεύσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ