Τρίτη 14 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία οι κάτοικοι

Σε εξέλιξη ήταν χτες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων του οικισμού Λόφοι του Δήμου Μελίτης στο νομό Φλώρινας, οι οποίοι μέχρι αργά το βράδυ ήταν παραταγμένοι απέναντι από τα άρματα μάχης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επαναλειτουργία του πεδίου βολής στην περιοχή τους. Αργά, χτες το απόγευμα, κατά τη διαμαρτυρία συνελήφθησαν από την Αστυνομία τέσσερα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λόφων.

Οπως δήλωναν, είναι αγανακτισμένοι γιατί εμποδίζεται στους αγρότες να πλησιάσουν στα χωράφια τους και στους κτηνοτρόφους να πάνε με τα κοπάδια τους σε μία έκταση πάνω από 20 χιλιάδες στρέμματα, που προορίζεται για τη διεξαγωγή των ασκήσεων του Στρατού. Δήλωναν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία έως ότου σταματήσει η περιοχή να είναι πεδίο βολής.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουνε ότι προκαλούνται συνεχώς από τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να σταματήσουν να αντιδρούν στην επαναλειτουργία του πεδίου βολής, καθώς όπως λένε κινδυνεύουν σοβαρά από τα βλήματα και τα αεροπλάνα που περνούν χαμηλά, σχεδόν λίγο πάνω από τα σπίτια τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ