Σάββατο 1 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Τη Δευτέρα 3/11 στις 9 π.μ. στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής (οδός Π. Ράλλη) θα πραγματοποιηθεί περιοδεία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή.

-- Η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην Αίγινα, την Τετάρτη 5/11 συνοδευόμενη από τον Κώστα Τζατζάνη, νομαρχιακό σύμβουλο της ΝΑΣ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 9 π.μ. θα επισκεφτεί το Δημαρχείο και θα συναντηθεί με το δήμαρχο Αίγινας, Π. Κουκούλη, και με τους εργαζόμενους του Δήμου. Στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας και στο ΙΚΑ Αίγινας. Στις 11.30 π.μ. θα συναντηθεί με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας.

-- Την Τετάρτη 19 Νοέμβρη η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο ΤΕΙ Λαμίας, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - 18ο Συνέδριο αντεπίθεσης του ΚΚΕ».

-- Την Τρίτη 25 Νοέμβρη η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Χαλκίδας, στις 12 το μεσημέρι, θα καταθέσει τις εκτιμήσεις και θέσεις του Κόμματος για την καπιταλιστική κρίση και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ