Τετάρτη 5 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Τετάρτη, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην Αίγινα, συνοδευόμενη από τον Κώστα Τζατζάνη, νομαρχιακό σύμβουλο της ΝΑΣ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Στις 9 π.μ. θα επισκεφτεί το Δημαρχείο και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Κουκούλη και με τους εργαζόμενους του Δήμου.
  • Στις 10.30 π.μ., θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας και στο ΙΚΑ Αίγινας.
  • Στις 11.30 π.μ., θα συναντηθεί με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας.

-- Αύριο Πέμπτη, στις 9.30 π.μ., τους εργαζόμενους στην Εθνική Ασφαλιστική (Λ. Συγγρού 103-105) θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Κόμματος, με επικεφαλής την βουλευτή Εύα Μελά.

Διήμερη περιοδεία στα Χανιά

Διήμερη περιοδεία στο Νομό Χανίων θα πραγματοποιήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αύριο Πέμπτη: Στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση - συζήτηση με την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Ν. Χανίων, τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, Σωματεία της Ομοσπονδίας και Σωματεία Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα.

Την Παρασκευή 7/11: Στις 7.30 π.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της ΔΕΥΑΧ. Στις 11.30 π.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Χανίων (Αποκορώνου 35).

Στη 1 μ.μ., θα μιλήσει στους εργαζόμενους στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων και στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση στα Παλιά Ρούματα στο καφενείο Κατζάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ