Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στην τελική ευθεία για την Εκθεση ντοκουμέντων του ΚΚΕ

Με το μεράκι των κομμουνιστών και φίλων και των νεολαίων του Κόμματος, ετοιμάζεται η Εκθεση ντοκουμέντων από την 90χρονη πορεία του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

Motion Team

Με το μεράκι των κομμουνιστών και φίλων και των νεολαίων του Κόμματος, ετοιμάζεται η Εκθεση ντοκουμέντων από την 90χρονη πορεία του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη
Την Εκθεση με σπάνια ντοκουμέντα, φωτογραφίες, χειρόγραφα και άλλα αντικείμενα, που ζωντανεύουν κορυφαίες στιγμές από την 90χρονη πορεία του ΚΚΕ, την 90χρονη Ιστορία του λαϊκού μας κινήματος, φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη από τις 19 Νοέμβρη η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Πρόκειται για μοναδικούς θησαυρούς που έρχονται για πρώτη φορά στο φως και που περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δουν τα μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, όλοι οι εργαζόμενοι της Βόρειας Ελλάδας που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν μέσα από τα ιστορικά ντοκουμέντα τη «ζωντανή ιστορία» του ΚΚΕ και, μαζί, τη συμβολή στην αγωνιστική πορεία των 90 χρόνων του λαϊκού κινήματος και των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης και, γενικότερα, της Β. Ελλάδας.

Ηδη η μεταφορά της Εκθεσης, αυτών των μοναδικών αποτυπωμάτων των 90 χρόνων αγώνων του ΚΚΕ, από την Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, προκαλεί έντονο ενδιαφέρον όχι μόνον για τους κομμουνιστές, τους φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ, αλλά και ευρύτερα στη νεολαία και τους εργαζόμενους. Η Εκθεση που, ήδη, «στήνεται» με το μεράκι των κομμουνιστών και φίλων του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, θα ανοίξει στις 19 Νοέμβρη και θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι 19 Δεκέμβρη, τις ώρες από 10.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ., στο περίπτερο 10 της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (είσοδος από την εμπορική πύλη).

Για το θέμα αυτό, η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 18.11, στις 12.00 το μεσημέρι στο χώρο της Εκθεσης φωτογραφίας και ντοκουμέντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ