Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θέλουν και τα ρέστα!!!

Επειδή ευρω-λαγνεία και συμφέροντα των εργαζομένων είναι έννοιες απόλυτα αντίθετες, εκείνος που προσπαθεί να τις ισορροπήσει πέφτει σε όλο και μεγαλύτερα σφάλματα της πιο απλής λογικής. Θριαμβολογεί η χτεσινή «Αυγή»: «Κόλαφο για το ΚΚΕ και την εφημερίδα "Ριζοσπάστη", αποτελούν οι αποφάσεις της ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE\NGL)...» «Ο κόλαφος», λοιπόν, αφορά την κριτική που άσκησε η εφημερίδα μας για το γεγονός ότι ο ΣΥΝ υπερψήφισε σε επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το Σχέδιο Νομοθετικού Ψηφίσματος για την «Οργάνωση του χρόνου εργασίας» της έκθεσης Α. Σέρκας.

Ωστε έτσι! Ψηφίζουν από τη μια για την επιβολή του 65ωρου και από την άλλη ζητούν και τα ρέστα, οχυρωμένοι πίσω από την ευρωομάδα. Αν, λοιπόν, είμαστε υπόλογοι επειδή αποκαλύψαμε αυτό το γεγονός θα είμαστε υπόλογοι για πάντα, γιατί δεν πρόκειται να σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των εργαζομένων στον αιώνα τον άπαντα. Υπόλογοι πάντως δε θα γίνουμε ποτέ στην Ευρωπαϊκή Ενωση, στους θεσμούς και τις οδηγίες της. Ούτε πρόκειται ποτέ να κρύψουμε την αλήθεια από τους εργαζόμενους και να τους ποτίσουμε αυταπάτες πως με κάποιες «τροπολογίες» κοιμίζουμε τους ευρω-εκπροσώπους του κεφαλαίου (π.χ. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν αντάμα) και τους κάνουμε να ψηφίζουν ενάντια στα συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Οσον αφορά στην «αποδοκιμασία» του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Γ. Τούσσα από μέλη της ευρωομάδας: Ας χαίρεται η «Αυγή» που αποδοκιμάστηκε ο κομμουνιστής ευρωβουλευτής, επειδή αταλάντευτα κρατάει συνεπή στάση απέναντι στη συγκεκριμένη οδηγία, ανεξάρτητα τη «μάσκα» που πάνε να της φορέσουν οι ευρωλάγνοι, με τη συνενοχή και την ψήφο του ΣΥΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ