Σάββατο 14 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ολομέλεια «Πανεπιστημονικής» Μηχανικών

Εγκρίνονται Πρόγραμμα - Ψηφοδέλτιο για τις εκλογές στο ΤΕΕ της 26ης Νοέμβρη

Η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση» Μηχανικών θα πραγματοποιήσει Ολομέλεια αύριο Κυριακή 15 του Οκτώβρη, στις 11 το πρωί, στην Αίθουσα Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (Καρ. Σερβίας 4, 5ος όροφος).

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ολομέλεια είναι η έγκριση προγράμματος και ψηφοδελτίου για τις εκλογές στο ΤΕΕ που θα γίνουν στις 26 του Νοέμβρη σε όλη την Ελλάδα και η οργάνωση της εκλογικής μάχης.

Οπως τονίζεται στο σχέδιο του προγράμματος της «Πανεπιστημονικής», «το πραγματικό δίλημμα για την πλειοψηφία των μηχανικών και γενικότερα των εργαζομένων είναι: Αντίσταση ή Υποταγή στη Συντηρητική Επίθεση; Η "Πανεπιστημονική" αποτελεί σήμερα το μόνο αξιόπιστο πόλο συσπείρωσης στην κατεύθυνση της αντίστασης. Οι δυνάμεις της δε συγκροτούν ευκαιριακά αναξιόπιστα προεκλογικού χαρακτήρα σχήματα με όψιμες ανησυχίες για τα προβλήματα των μηχανικών. Είναι οι μόνες που αντιστάθηκαν με συνέπεια, διάρκεια και προοπτική στις αρνητικές επιλογές της πλειοψηφίας της απερχόμενης διοίκησης του ΤΕΕ. Την ώρα που οι παρατάξεις που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΣΥΝ βάζουν πλάτη για να προωθηθεί η κοινοτική - κυβερνητική πολιτική, εμείς δίνουμε τη μάχη για την αναχαίτισή της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ