Πέμπτη 29 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τελευταίοι μπήκαν, πρώτοι βγήκαν

Γρηγοριάδης Κώστας

Οι αγροτοσυνδικαλιστές των Ενώσεων της Πελοποννήσου (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) που είχαν ηγετικό ρόλο στο στήσιμο του ...μπλόκου στον Ισθμό της Κορίνθου, το οποίο, μάλιστα, έγινε με θορυβώδη τρόπο τη Δευτέρα το πρωί, την Τρίτη το απόγευμα το ξέ...στησαν. Η αγωνιστική παράσταση έλαβε τέλος μετά τη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό. Κι αυτό, παρά τη θέληση των μικρομεσαίων αγροτών να παραμείνουν στο μπλόκο, αφού η κυβέρνηση ουσιαστικά δε δεσμεύτηκε για τίποτα.

Το «θετικό μάτι» με το οποίο θα δει τα προϊόντα της Πελοποννήσου, όπως ανέφερε ο υπουργός, αποτέλεσε τη σανίδα σωτηρίας για το απόλυτο ξεσκέπασμα των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών που πρόσκεινται σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αλλά και ΣΥΝ, που έδωσαν εντολή για άμεση αποχώρηση.

Φαίνεται, πως οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές ήταν οι πιο πρόθυμοι - φευγάτοι «λαγοί» της κυβέρνησης, προκειμένου να την εξυπηρετήσουν στην προσπάθειά της να πείσει ότι μετά τις ανακοινώσεις για τα αμφισβητούμενα ψίχουλα, τα μπλόκα δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Και να σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μια περιοχή που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, πέρα από τη ραγδαία πτώση των τιμών πώλησης των αγροτικών προϊόντων, χτυπήθηκε ανελέητα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και τους παγετούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ