Τρίτη 3 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝ
Διεργασίες ενόψει ευρωεκλογών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στο εσωτερικό του Συνασπισμού ενόψει, όχι τόσο του Διαρκούς Συνεδρίου, καθώς εκεί ο συσχετισμός δυνάμεων είναι δοσμένος καθότι το Σώμα αποτελείται απ' τους συνέδρους του προηγούμενου τακτικού, όσο του εσωκομματικού δημοψηφίσματος για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Το περασμένο Σάββατο το «Αριστερό Ρεύμα» πραγματοποίησε πανελλαδική σύσκεψη, η οποία επικύρωσε την ήδη ειλημμένη απόφαση για υποστήριξη του γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΝ Ν. Χουντή, ώστε να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη η «Ανανεωτική Πτέρυγα» έχει λάβει απόφαση για υποστήριξη του νυν ευρωβουλευτή Δ. Παπαδημούλη.

Στη σύσκεψη του «ρεύματος», μία βδομάδα μετά από εκδήλωση που είχε πραγματοποιήσει η «ανανεωτική πτέρυγα», αρκετά στελέχη του εκφράστηκαν έντονα εναντίον των «ανανεωτών», φτάνοντας κάποιοι να μιλήσουν ακόμα και για κίνδυνο διάσπασης. Αρκετοί θεωρούν ότι αρκετές απ' τις θέσεις των «ανανεωτών», παρότι δεν είναι καινούριες, στην παρούσα φάση δε βοηθούν τον ΣΥΝ και την προσπάθειά του ενόψει ευρωεκλογών και ενδεχομένως βουλευτικών εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ