Τρίτη 3 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο σ. Κωσταντάτος Γεράσιμος προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ για το 18ο Συνέδριο και στην αιώνια μνήμη όσων θάφτηκαν χωρίς παπά, μεταξύ αυτών και της γυναίκας του Βασιλικής καθώς και του Ρόκκου Χοϊδά, επιγόνου των ριζοσπαστών που στην τελευταία του επιθυμία στις 3.15 πμ της 30 Ιούλη 1888 έγραψε: «Οι φίλοι μου να με θάψουν άνευ ιερέως».

-- Σύντροφοι από την Κύπρο προσφέρουν 450 ευρώ για το αρχείο του Κόμματος και το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

-- Η Ομοσπονδία Φαρμάκου προσφέρει 300 ευρώ ως συμβολικό ποσό για την οικοδόμηση του κτιρίου για το Αρχείο του ΚΚΕ.

-- Το Σωματείο Εργαζομένων WELLA προσφέρει το συμβολικό ποσό των 300 ευρώ για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει το αρχείο του ΚΚΕ.

-- Το Σωματείο εργαζομένων ΦΑΜΑΡ προσφέρει, συμβολικά, το ποσό των 50 ευρώ για την οικοδόμηση του κτιρίου στέγασης των αρχείων του ΚΚΕ.

-- Η Ενωση Φίλων Μνήμης του ΔΙΑΜΑΝΤΗ προσφέρει 300 ευρώ για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει τα αρχεία του ΚΚΕ.

-- Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Κοζάνης προσφέρει 300 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, για το ιστορικό αρχείο του Κόμματος.

-- Η ΠΕΑΕΑ Αλίμου προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αλίμου, για την οικονομική εξόρμηση, 300 ευρώ στη μνήμη του συναγωνιστή και μέλους της ΔΕ του Παραρτήματος ΜΙΧΑΛΗ ΔΙΓΑΛΑΚΗ καθώς και όλων των συναγωνιστών και μελών του Παραρτήματος που πέρασαν στην ιστορία.

-- Η ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Βέροιας, μέσω ΚΟ Πασά Κιόσκι, προσφέρει 250 ευρώ στο ΚΚΕ, για το 18ο Συνέδριό του και την ολοκλήρωση του έργου διάσωσης του ιστορικού αρχείου του Κόμματος.

-- Ο αγωνιστής Θανάσης Κουρνούπης προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ και για τη δημιουργία του αρχείου του Κόμματος, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Χολαργού, στη μνήμη των επώνυμων κι ανώνυμων αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τη λευτεριά της πατρίδας μας και το σοσιαλισμό.

-- Η Ε. Χατζόγλου - Σταυδά προσφέρει για το αρχείο του Κόμματος 70 ευρώ, μέσω ΚΟ Παγκρατίου του ΚΚΕ.

-- Ο Πέτρος Μέντης προσφέρει στον «902 TV» 50 ευρώ με σκοπό να βοηθήσει την καλύτερη λειτουργία της πρωινής ζώνης.

-- Ο Γιώργος Παναγόπουλος προσφέρει 20 ευρώ σαν Οικονομική ενίσχυση προς τιμήν των 90 χρόνων του ΚΚΕ μέσω της Οργάνωσης Χρηματοπιστωτικού Συστήματος.

-- Το Παράρτημα Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων Νεάπολης προσφέρει προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

-- Ο σ. Γαργαρέτας Νικόλαος προσφέρει 50 ευρώ για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το αρχείο του ΚΚΕ και για το 18ο Συνέδριο του Κόμματος, μέσω ΚΟ Φοίνικα Καλαμαριάς.

-- Ο Κατσαφάδος Νίκος προσφέρει για τα 90χρονα του ΚΚΕ και για την επιτυχία του 18ου Συνεδρίου του, 100 ευρώ στην ΚΟ Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

-- Η Σοφία Βλάχου, στη μνήμη των γονιών της Παναγιώτη και Αιμιλίας προσφέρει για το αρχείο του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Ανω Πετρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ