Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Πρόγραμμα της αντιπροσωπείας του ΚΚ Κούβας

Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚ Κούβας, με επικεφαλής τον Φερνάντο Ρεμίρεζ, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚ Κούβας και υπεύθυνο για τις Διεθνείς Σχέσεις, θα παρακολουθήσει τις εργασίες του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, που αρχίζει σήμερα Τετάρτη και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 22 Φλεβάρη.

Ο Φ. Ρεμίρεζ θα μιλήσει στη μεγάλη εκδήλωση προλεταριακού διεθνισμού στο γήπεδο του Απόλλωνα, σήμερα το βράδυ.

Η αντιπροσωπεία από την Κούβα θα συναντηθεί σήμερα Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Ακόμα, συναντήσεις θα έχει με αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, με τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη και με την Επιτροπή Φιλίας με την Κούβα της Ελληνικής Βουλής. Επίσης, θα συναντηθεί με τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο Φιλίας και με εκπροσώπους άλλων φορέων.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΚΚ Κούβας θα συμβάλει στην ανάπτυξη της αλληλεγγύης στη Σοσιαλιστική Κούβα, που φέτος γιορτάζει τα 50χρονα της Επανάστασης, όπως και στην πάλη ενάντια στο εμπάργκο και στην πολιτική διακρίσεων της ΕΕ ενάντια στο Νησί της Επανάστασης, στην απελευθέρωση των 5 Κουβανών αγωνιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ