Τετάρτη 4 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Τετάρτη, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιά, θα γίνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Σοσιαλισμός αναγκαίος και επίκαιρος. Η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική κρίση». Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συνεστίαση στο πλαίσιο του γιορτασμού των 90χρονων του Κόμματος διοργανώνει η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ, το Σάββατο 7 Μάρτη στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Ο Λευτέρης» στην παραλία Νέων Φλογητών.

-- Εκδήλωση για την κτηνοτροφία με θέμα «προβλήματα και προοπτικές» πραγματοποιεί η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με ομιλητή τον βουλευτή του Κόμματος Νίκο Μωραΐτη την Κυριακή 8 Μάρτη και ώρα 11.30 π.μ. στο Μοναστηράκι στο καφενείο «Αποστόλη Φουρλή»

-- Εκδήλωση για τα 66 χρόνια από την ίδρυση της θρυλικής ΕΠΟΝ διοργανώνουν οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Μάρτη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. με πορεία από την πλατεία Αριστοτέλους προς το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στη νέα Παραλία, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ