Σάββατο 21 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι πολιτικοί μηχανικοί ψηφίζουν αύριο «Πανεπιστημονική»

Αύριο οι 15.000 πολιτικοί μηχανικοί της χώρας προσέρχονται στις κάλπες για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Διοίκησης του Συλλόγου τους (ΣΠΜΕ), του πολυπληθέστερου κλαδικού συλλόγου των Ελλήνων μηχανικών.

Η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Πολιτικών Μηχανικών» καλεί τους πολιτικούς μηχανικούς να την ενισχύσουν και να βάλουν την αγωνιστική τους σφραγίδα, ώστε ο σύλλογος να πάψει να είναι «σφραγίδα» και να γίνει πραγματικός υπερασπιστής των συμφερόντων των εργαζομένων και όχι μαριονέτα συνδιαχείρισης της εξουσίας.

Η «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» στη διακήρυξή της καλεί τους πολιτικούς μηχανικούς σε ένα πολυμέτωπο αγώνα για την ανάπτυξη για το λαό και την Ελλάδα και όχι για την Ευρωπαϊκή Ενωση, την αντιμετώπιση της ανεργίας, της υποβάθμισης και της υποαπασχόλησης, για τη διεκδίκηση της διαφάνειας στις αναθέσεις μελετών και για ουσιαστική αντισεισμική θωράκιση της χώρας.

Το ψηφοδέλτιο της «Πανεπιστημονικής», αποτελείται από μαχητές πολιτικούς μηχανικούς εργαζόμενους, δημόσιους υπάλληλους και ελεύθερους επαγγελματίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ