Κυριακή 5 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι κομμουνιστές συζητούν και παλεύουν για το καλό του λαού και του τόπου

Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα για το πώς δουλεύουν και ενεργούν οι κομμουνιστές, από μια εισήγηση Νομαρχιακής Επιτροπής του Κόμματος. Αποτελεί, ταυτόχρονα, και μια μικρή απάντηση σε εκείνους, που προσπαθούν με φανταστικά σενάρια να παρουσιάσουν ένα ΚΚΕ .. σπαρασσόμενο και σε ...κρίση!

Αυτή την περίοδο, εκτός από τη συζήτηση των Θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής, τα καθοδηγητικά όργανα συζητούν και τον απολογισμό της δράσης τους. Βγάζουν συμπεράσματα, θέτουν νέους στόχους. Με αίσθημα ευθύνης, εξετάζουν κριτικά και αυτοκριτικά τη δράση τους, συλλογική και ατομική. Ενδεικτικά, σήμερα, μέσα από τις σελίδες του «Ριζοσπάστη» δίνουμε ένα μικρό δείγμα από τον απολογισμό μιας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Να, λοιπόν, ορισμένα από τα ζητήματα με τα οποία ασχολούνται αυτή την περίοδο οι κομμουνιστές σε όλη τη χώρα, πώς ακριβώς δουλεύουν, πώς ενεργούν, πώς συζητούν και εξετάζουν τη δράση τους. Ας τολμήσει άλλο κόμμα της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, ένα τέτοιο εγχείρημα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ