Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΙΑΤΡΟΙ ΨΝΑ
Διαδήλωσαν για να πάρουν όσα τους χρωστάνε

Κινητοποίηση χτες έξω από το υπουργείο Υγείας

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών που τους οφείλονται από τον Ιούλη του 2009, πραγματοποίησαν χτες οι γιατροί και ψυχολόγοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ).

«Αμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των ψυχολόγων. Δημόσια δωρεάν Υγεία», «Οι γιατροί του ΨΝΑ αρνούνται να δουλεύουν απλήρωτοι. Επίσχεση εργασίας» έγραφαν τα πανό που ανάρτησαν στην είσοδο του υπουργείου. Ακολούθησε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Νίκο Πολύζο. Ο γγ είπε ότι έχει εγκριθεί από το υπουργείο Οικονομικών κονδύλι που καλύπτει τις εφημερίες των γιατρών έως και την 31η Οκτώβρη και ότι θα αρχίσουν να πληρώνονται τις επόμενες μέρες. Σε ό,τι αφορά την εκκρεμότητα που υπάρχει με τις δεδουλευμένες εφημερίες του Ιούλη και του Αυγούστου, ειδικότερα για τους γιατρούς και ψυχολόγους του ΨΝΑ, είπε ότι θα υπάρξει ειδική ρύθμιση προκειμένου να πληρωθούν, κατόπιν ...διαβουλεύσεων και με τη διοίκηση του ΨΝΑ. Ανέφερε ακόμα ότι θα αναζητηθεί λύση προκειμένου να πληρωθούν οι ψυχολόγοι και τις εφημερίες που τους οφείλονται για τον Οκτώβρη και το Δεκέμβρη του 2008. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν γραπτές δεσμεύσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων. Για το σκοπό αυτό έχει οριστεί συνάντηση σήμερα στις 9 π.μ.

Οι κινητοποιήσεις των γιατρών και ψυχολόγων θα συνεχιστούν σήμερα με νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ