Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Τη Δευτέρα η συζήτηση για το Ασφαλιστικό

Στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών Αθήνας

«Οργανώνουμε τον αγώνα μας - ισχυροποιούμε το μέτωπο αντίστασης». Με μπούσουλα αυτή ακριβώς την ανάγκη η Γραμματεία Γυναικών του ΠΑΜΕ καλεί τις εργαζόμενες, άνεργες γυναίκες στη συγκέντρωση που διοργανώνει για το Ασφαλιστικό τη Δευτέρα, 30/11, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών της Αθήνας (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

Οπως χαρακτηριστικά τονίζει στην ανακοίνωσή της η Γραμματεία Γυναικών, «η τρομοκρατία για τη "μαύρη τρύπα του ασφαλιστικού" για την κακή κατάσταση της οικονομίας. Τα περί ισοτιμίας ανδρών και γυναικών, κλπ. λέγονται αποκλειστικά και μόνο για να αποπροσανατολίσουν, να τρομάξουν, να μπολιάζουν τις εργατικές συνειδήσεις με την απάτη και το δηλητήριο πως ό,τι συμφέρει τον καπιταλιστή τα συμφέροντα του οποίου προστατεύει η κυβέρνηση, συμφέρει και την εργαζόμενη γυναίκα».

Και υπογραμμίζει: «Το συνταξιοδοτικό - ασφαλιστικό πρόβλημα των γυναικών και η χειροτέρευση του δεν είναι πρόβλημα μόνο των γυναικών. Είναι χτύπημα για όλη την οικογένεια, για όλη την εργατική τάξη. Ετσι μαζικά, ενιαία, όλοι οι εργαζόμενοι από κοινού, για όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν, πρέπει να δώσουμε αποφασιστική και πετυχημένη απεργιακή απάντηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ