Τετάρτη 13 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ELITE»
Σήμερα ξανά στο δρόμο

Σε μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση αλληλεγγύης που θα γίνει αύριο, μέσα στο εργοστάσιο, καλεί το ΠΑΜΕ

Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν σήμερα Τετάρτη, στις 12 μ. οι εργαζόμενοι της «ELITE», που θα προχωρήσουν σε πορεία από το εργοστάσιο μέχρι το υπουργείο Εργασίας, όπου και έχει καθοριστεί τριμερής συνάντηση.

Την ίδια στιγμή, δυναμώνει η αλληλεγγύη απέναντι στον αγώνα τους, αναδεικνύοντας ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σ' ένα χώρο δουλειάς αποτελεί πρόβλημα για όλους τους εργαζόμενους, ως μέρος της αντεργατικής επίθεσης που δέχεται όλη η εργατική τάξη. Σ' αυτή την κατεύθυνση, με πρωτοβουλία της ΟΕΚΙΔΕ, του κλαδικού συνδικάτου της Αθήνας και της εργοστασιακής επιτροπής εργαζομένων της ELITE, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο χώρο του εργοστασίου της «ELITE» (Πτολεμαίου 8, Κολωνός) εκδήλωση αλληλεγγύης στους 170 εργαζόμενους που βρίσκονται από τις 10 Δεκέμβρη σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Με κοινή τους ανακοίνωση, η Ομοσπονδία, το συνδικάτο και η Επιτροπή καλούν σε μαζική συμμετοχή όλα τα συνδικάτα της Αθήνας, τους μαζικούς φορείς και τους εργαζόμενους ώστε να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων. Επίσης, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και τις οργανώσεις της εργατικής τάξης «να εκφράσουν με κάθε τρόπο τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους» και να πάρουν μέρος στη μεθαυριανή εκδήλωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ