Παρασκευή 15 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Οικονομική εξόρμηση Δεκέμβρης 2009 - Γενάρης 2010
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με σιγουριά για την υπερκάλυψη του πλάνου

Οι Αχτίδες αναπροσαρμόζουν προς τα πάνω τους στόχους τους, καθώς το ποσοστό κάλυψης του πλάνου έχει φτάσει το 83,92%

Με αισιοδοξία οι Αχτιδικές Οργανώσεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ δίνουν τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης για την υπερκάλυψη του πλάνου. Η καλή δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα, αποτυπώνεται στο κλείσιμο της Δευτέρας 11/01/2010 όπου η ΚΟΑ έφτασε να καλύψει το 83,92% του πλάνου της.

Ηδη, τρεις Αχτίδες έχουν πετύχει σημαντική υπερκάλυψη και βάζουν ακόμη πιο αισιόδοξους στόχους. Συγκεκριμένα, η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ έχει βάλει στόχο υπερκάλυψης το 150%, η Αχτίδα Βιομηχανίας το 140 % και η Αχτίδα ΟΤΑ το 140%. Επίσης, στόχους υπερκάλυψης έχουν βάλει και η Αχτίδα Υπηρεσιών 120%, η Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού 120%, η Αχτίδα Τηλεπικοινωνιών 130%, η Αχτίδα ΜΜΕ 140% και η Α' Αθήνας 120%.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, η ΚΟΑ του ΚΚΕ διαβεβαιώνει ότι «τις επόμενες μέρες, παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα, ξεπερνώντας, όπου υπάρχουν, τις καθυστερήσεις, το πλάνο θα υπερκαλυφθεί» και προσθέτει:

«Η πείρα της μάχης μέχρι αυτή τη στιγμή αποδεικνύει ότι οι δεσμοί του Κόμματος με ευρύτερες μάζες εργαζομένων είναι σημαντικοί, σφυρηλατημένοι μέσα στην ταξική πάλη, στην πάλη ενάντια στο κεφάλαιο, την εργοδοσία και τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Το Κόμμα στην 90χρονη ιστορία του έχει οικοδομήσει ακατάλυτους δεσμούς αίματος με τη φτωχολογιά της Ελλάδας. Γι' αυτό και σήμερα θα ριζώνει εκεί που ζει, δουλεύει, αγωνιά και παλεύει η εργατιά.

Παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη από την αντιλαϊκή πολιτική μέσα στις συνθήκες της καπιταλιστικής κρίσης, οι εργαζόμενοι δίνουν από το υστέρημά τους οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα και αρκετοί το μεροκάματο μιας μέρας, το κομμουνιστικό κόκκινο μεροκάματο. Ξέρουν ότι έτσι ενισχύουν τη δική τους δύναμη.

Αυτή την πείρα μπορούν να αξιοποιήσουν όλες οι Κομματικές Οργανώσεις, ιδιαίτερα αυτές που έχουν μια σχετική καθυστέρηση στην κάλυψη των πλάνων τους. Με σύνθημα "τα λίγα από πολλούς" μπορούν τις επόμενες μέρες όλες οι οργανώσεις να υπερκαλύψουν τα πλάνα τους». Η συνολική σειρά στην άμιλλα των Κομματικών Οργανώσεων καταγράφεται στο διπλανό πίνακα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ